Igram vec nekih 5 godina C&c Generals kao i Zero hour i veliki sam fan ove igre. Tu zarazu sam preneo i na dosta prijatelja. Medjutim mi bas nismo vesti sa racunarima i sa slicnim stvarima. Naime o cemu se radi. Videli smo ovaj snimak
i piamo se kako doci do ovih oruzja(avioni,rakete...) Ako neko zna bili bi vecno zahvalni da nam objsni kako. Predpostavljam da je upitanju neki mod koji se ubaci u vec instaliranu igricu? Možda grešim? U svakom slučaju bilo kakvu pomoć , bilo šta , za nas mnogo vredi. HVALA !
Imaš link za ovaj mod u opisu videa. Verovatno skineš i onda ga samo otpakuješ u folder igre i to je to.
Inače imaš po meni najbolji mod za generale: Contra i Rise To Power. Dva najbolja moda ikada. Rise To Power ima najviše oružija i dosta unapređenih stvari. Contru je pravio neki rus i ona je skroz promenjena u odnosu na vanila (nemodovana verzija igre) generale. Evo ti link da vidiš kako otprilike to izgleda http://bit.ly/jBt3OG
Takođe imaš dosta modova na sajtu http://www.moddb.com/ . Tu imaš doduše za sve i svašta modove. Najbolji sajt za tu svrhu.
Ima takođe i trik kako da se generali igraju u bilo kojoj rezoluciji i da se namesti kamera kako treba. Postaviću ti kasnije uputstvo samo da ga nađem.
Rise to power mod, mnogo crashuje igra od njega, i oce kad je mnogo tuchnjave da secka iz meni nepoznatog razloga, nzm da li je zbog neoptimizovanosti premu multy core cpu-ovima ili ima memory leak ali uzasno nervira, i mnogo mi krivo sto ne mogu da igram lepo igru :@ :@
Može Rise To Power da se igra bez slupavanja ali treba da se testira i da se vidi šta izaziva crash. Onda to samo izbegavati i to je to. Kod mene je recimo zbog jednog upgrade-a crash-ovao non stop dok nisam provalio da je zbog toga. Kad sam taj upgrade počeo da izbegavam onda je retko kada crash-ovao.
ajde ja malo da se ubacim u temu.......isto sam fan ove igre, ali ne mogu nigde da nadjem normalan crack za windows 7, jel ima neko ideju gde mogu da ga nabvim????
Tu stoji uputstvo kako se namešta bilo koja rezolucija.
A evo i uputstva za podešavanje kamere koja je zakucana veoma nisko u igri.
Modding the camera position yourself: for leet hax0rs if you want to edit it yourself, google `FinalBig` and download it, open INIZH.BIG (located where you installed C&C Generals Zero Hour), extract GAMEDATA.INI, edit `MaxCameraHeight` from a default value of 310 to something higher, then save your modified gamedata.ini to `%your install path%\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI`.
Mozes i ovaj da probas, po meni, najbolji mod od svih. 3 nova generala (kod svakog po jedan) svaki general, od standardnih, izmenjen, a opet igra ima stari smek kao i pre. Mozes videti ovamo na sajtu sta ima sve. Instalacija kod ovog je vrlo laka. Imas *.exe fajl i samo pokrenes. Instalira, dobijes novu ikonicu i to je to.
Jos samo jedna stvar. nasao sam modove koji me zanimaju i bas kad sam hteo da stanem sa skidanjem nadjem jedan koji je za mene najvazniji. Uspesno sam ga skinuo, instalirao i tu nastaje problem. O cemu se radi. Pokrenem igru,izaberem vojsku,mapu i ostalo i kada hocu da ga pokrenem on mi izbaci prozor u kome se trazi da ubacim CD 1. MOLIM VAS kako da to resim. Tako blizu a tako daleko.
Pa verovatno zato sto ides na single player pa skirmish,idi na multi ili ubaci cd1, svaki mod ima intaler dobri su shockwawe i reborn, kad oces drugi mod obrises stari uradis repair generala treba ti cd1, i inst drugi, trebalo bi da inst i update 1.04 to je poslednji kad sam ja igrao i posle nisu menjali koliko znam, popravi dosta stvari u igri i bolje radi igra preko hamachija i tungla.
Igra baguje kad ima puno jedinica, zato je najbolje da igras do 4 igraca i na malim mapama , tad nema problema , ja sa drustvom nisam imao, i mislim da igra u multiju bolje radi na tungle nego na hamachiju, mada sam ga samo preko hamachija i przio i lepo radi kada se ispostuju ova pravila, preko toga obicno se nisu ni zavrsavale partije , jednostavno igra postane neigriva ili crashuje. I da nebude zabune ove 2 vrste modova imaju instalere i jednostavne su za inst i uninst, za ostale neznam ... Fatality Public : 217.26.67.179:27089 Fatality DeathMatch: 217.26.75.218:27034 Fatality Zplague: 193.104.68.6:27038 Fatality ClanWars: 193.104.68.2:27081 http://fatality-cs.info/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.