Gledao sam po netu i nasao samo neke linkove koji vise ne rade... Ima li neko da zna gde moze da se preuzme ili da li neko ima mozda? Neka od onih verzija koje su mogle da se igraju na onom starom nintendu pocetkom 90ih
Tu imaš sve što se tiče emulatora i romova. Skineš sa tog sajta nestopia (emulator) i skineš sve one romove što piše na njima 1000 in 1, 100 in 1...
Super Maria nećeš naći nigde sem tako jer je zaštićen nekim ESA propisom koji zaštićuje nintendovo autorsko pravo na igre. Problem je doduše što je nintendo malo glup pa nije shvatio da se više kertridzi za nintendo ne prodaju. Pošto je odavno prestala podrška za nintento konzolu NES i više nigde nema da se kupi kertridz kod zvaničnog prodavca može se to smatrati nekim vidom abandoware-a. U suštini napušteni softver.
Ostale igre bi trebao relativno lako da nađeš jer je retko koja igra zaštićena ovim zakonom.
Savet: Probaj Super Castlevania 4 za super nintendo i donkey kong. Imaš isto na onom sajtu.
..a jedino sto valja je super mario i donkey kong...to je sve
:: Skini emulator Nestopio ili VirtualNES,i idi na romnaton gde ces naci sve sto je ikada izaslo za NES :: :: :: :: :: :: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Hvala za Marij :: :: Jedno vreme sam sve zivo pretrazivao i nisam nasao ovog originalnog(starog :: Posle sam odustao od trazenja :: Sad cu da ga odigram sa apetitom.
fala za kolekshn :)) Odigrao malo ovog prvog Maria, i sad sam se podsetio koliko sam se nervirao ranije :))) em dzoistik zebavao me, pa ostanem bez zivota pa sve otpocetka :@ Sad srecom ima save i nema muke vishe :))))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.