Nazalost,crkla mi je druga maticna u roku od 2 meseca,tako da sam sad osudjen na sledecih mesec i po dana na sempron 2400+ i radeona 9550 128mb,tako da tek kad izvadi ljubicasta tog 15 juna,ce neshto biti.
tako ti je to kad gajis ljubav prema Gigabyte-u :p
:: Nazalost,crkla mi je druga maticna u roku od 2 meseca,tako da sam sad osudjen na sledecih mesec i po dana na sempron 2400+ i radeona 9550 128mb,tako da tek kad izvadi ljubicasta tog 15 juna,ce neshto biti :: :: U svakom clucaju fala :: :: ::
Ja mislim da sam na tom kompu radio raid u Wotlk i ulazio u Dalaran (3 fps je bilo :)). Tako da nema sta da se zalis :).
Pozdrav!
:: Nazalost,crkla mi je druga maticna u roku od 2 meseca,tako da sam sad osudjen na sledecih mesec i po dana na sempron 2400+ i radeona 9550 128mb,tako da tek kad izvadi ljubicasta tog 15 juna,ce neshto biti :: :: U svakom clucaju fala :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.