Jel zna neko u cemu je problem i kako da podesim komande?
Instalirao sam igru ali nikako ne mogu da namestim komande..problem je u tome sto na koju god stranu da krenem avioncic pocne da se cudno rotira i svaki put padne...znaci hocu da letim desno i na gore a on ide levo i na dole ...nemojte samo onu pricu `invert comands` jer nije do toga.
Primer:
-avion leti pravo...ja stisnem strelicu levo on ide levo,ali cim stisnem i strelicu na gore on kao malo krene i onda od jednom naglo okrene na desno i vrti se tako u krug dok ne padne.
Da ne bude zabune pojedinacno komande rade(levo,desno,gore,dole),ali bilo koja kombinacija komandi levo+dole,levo+gore,desno+dole,i desno+gore rezultiraju naglim okretanjem na desnu stranu i pad u stilu muve bez jednog krila.
Nadam se da sam bar koliko toliko uspeo da objasnim sta se desava...jer ovako nesto nikada nisam video..u stvari jesam nesto slicno u igri Battlefield Bad Company 2 gde je problem resen sa one dva fajla sa dve pesme u tekstualnom obliku zaboravih kako se zovu.
Ovaj cini mi se da dolazis do stall-a i upadas u spin iako igra nije simulacija ne mozes naglo da skreces kao da si u svemirskoj letelici, pretopstavljam da je to , ne znam dal ima neka podesavanja tipa arcade i pro za ponasanje aviona.
:: :: :: Jel zna neko u cemu je problem i kako da podesim komande :: :: Instalirao sam igru ali nikako ne mogu da namestim komande..problem je u tome sto na koju god stranu da krenem avioncic pocne da se cudno rotira i svaki put padne...znaci hocu da letim desno i na gore a on ide levo i na dole ...nemojte samo onu pricu `invert comands` jer nije do toga :: :: Primer :: :: -avion leti pravo...ja stisnem strelicu levo on ide levo,ali cim stisnem i strelicu na gore on kao malo krene i onda od jednom naglo okrene na desno i vrti se tako u krug dok ne padne :: :: Da ne bude zabune pojedinacno komande rade(levo,desno,gore,dole),ali bilo koja kombinacija komandi levo+dole,levo+gore,desno+dole,i desno+gore rezultiraju naglim okretanjem na desnu stranu i pad u stilu muve bez jednog krila :: :: Nadam se da sam bar koliko toliko uspeo da objasnim sta se desava...jer ovako nesto nikada nisam video..u stvari jesam nesto slicno u igri Battlefield Bad Company 2 gde je problem resen sa one dva fajla sa dve pesme u tekstualnom obliku zaboravih kako se zovu :: :: :: :: Intel Q6600-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Logitech Z-2300 2.1 THX
El ima podesavanje za gravity effects, stall effect, wind, turbulence itd. ?
:: ...ima podesavanja za arcade,simulaciju,realisticno..ali sta god da stavim isto se desava :: :: :: :: Intel Q6600-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Logitech Z-2300 2.1 THX
Moracu to da pogledam..verovatno je nesto od toga ali ima milion komandi..bas su zasrali sa komandama...prvo sam mislio da je do dzojstika ali isto se desava i sa tastaturom...idem malo da jos procackam da vidim u cemu je fora...mada ne rade mi ni komande za gas ..namestim gde ce da bude ali ne reaguje na komande uopste...tako da nemam pojima sta mu je...
Heh sta bi tek rekao da probas il-2 ili jos gore DCS Black shark u kome je procedura za poletanje nesto najteze sto sam ikad radio u igri. http://goo.gl/Pcago evo spin u wings of prey
:: Moracu to da pogledam..verovatno je nesto od toga ali ima milion komandi..bas su zasrali sa komandama...prvo sam mislio da je do dzojstika ali isto se desava i sa tastaturom...idem malo da jos procackam da vidim u cemu je fora...mada ne rade mi ni komande za gas ..namestim gde ce da bude ali ne reaguje na komande uopste...tako da nemam pojima sta mu je.. :: :: P.S.Hvala na savetima sad cu da probam :: :: :: Intel Q6600-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Logitech Z-2300 2.1 TH :: :: :: :: El ima podesavanje za gravity effects, stall effect, wind, turbulence itd. :: :: :: :: :: ...ima podesavanja za arcade,simulaciju,realisticno..ali sta god da stavim isto se desava :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel Q6600-Thermaltake V :: :: :: Asus P5Q- :: :: :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: :: :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: :: :: Sapphire 5770 Vapor X :: :: :: Xigmatek Utgar :: :: :: Corsair CMPSU-650T :: :: :: Logitech G11 + A4Tech X :: :: :: Asus MB19S :: :: :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: :: :: Logitech Z-2300 2.1 THX
Po tebi bi avioni poleteali vertikalno a ne bi rulali po pisti.
Daj pun gas kad avion dobije na brzini obicno je to preko 125km/h `polako povuci palicu ka sebi :D` isto vazi i za ostale akrobacije.Nije problem u kontrolama vec u PILOTU.
Prelistaj malo google o aerodinamici i upravljanju avionima.Dobro je da nisi probo Flight Simulator :D.
..ako nemas sta pametno da kazes bolje cuti...ja sam svaki MFS imao i uspevao u letenju na istim...nije problem u pilotu vec je problem bio do usrane igrice..skinuo sam drugu verziju i sad sljaka sve.
E sad ako je svrha tvog posta sakupljanje istih onda ok nema se sta zameriti..u protivnom dzabe si bulazio..nisam ja klinac od 15 godina da me ti ucis o letenju...aj zdravo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.