Odes lepo na kgb forum kgb-hosting.com/forum i potrazi ima toga samo ne mogu da nadjem, ili ako ne nadjes postavi temu dobices odmah odgovor. Ja sam to pre radio kad sam poceo da igram i imao je neki program, ali to ne koristim vise :) __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Mislim da moras prvo obrisati sve spray-eve pa tek onda staviti taj sto si napravio tamo gde treba. Mada kao sto je aco rekao, postavi temu na kgb i sigurno ces dobiti odgovor.
AMD Phenom II 955 @3.2GHz Asus M4A87TD 2x2GB Kingston HyperX 1600MHz Sapphire 6870 1GB DDR5 Samsung SpinPoint F3 500GB WD Caviar Blue 640GB Cooler Master 690 II Basic Chieftec CFT-600 Samsung BX2331
Probaj sa programom Decall Converter, ime stavi tempdecal.wad i ubacis tamo gde ide, ne znam tacno posto to ne koristim. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.