Imam problema sa borbama `prsa u prsa` - u 90% slucajeva gubim. General mi je uvek u centru da daje podstreka, pokusavao sam da se samo branim, pokusavao i da napadam ali...., posto sam odigrao sve serijale do sada T.W., ne znam gde gresim?
Moji saveti i malo gejmpleja: 1.Zamak moze da se brani samo sa 4 jedinice protiv 3 puta jace vojske 2. pri odbrani a i napadu ako im setas svoju konjicu ispred nosa, kao debili ce da barem trecinu vojske da puste da te jurcaju naokolo 3. na levom delu karte imas oznake kao sidra, bitno je da cim napravis prve brodove overis ova mesta(prema Kini) to jest da se usidris jedan krug a po mogucstvu i zadrzis trajnjim sidrenjem 4. ja sam jedva poceo da prosperiram, potrebno je novca i diplomatije sa drugima a oni sa kojim sam u savezu dodju sami da me brane bas kad treba 5. vojska se sama dopunjuje posle bitke-takodje i spaljene zgrade ako sam ne zapocnes 6. cim dignes porez odma krenu hriscanski pobunjenici i ostali
Na kom nivou tezine igras? Bas sam nedavno obrnuo Rome TW na very hard, dve jedinice konjice na tom nivou tezine ne mogu da pobede jednu jedinicu strelaca pa sam promenio taktiku, resenje je da ih polako izdvajas od glavnine snaga i onda napadnes tu usamljenu jedinicu sa dosta vojske, posle toga se uspanice i krenu da beze a onda ih tvoji dokrajce... Posto sumnjam da su menjali osnovni princip u bitkama isto bi trebalo da upali i u Shogun-u. A mozda jednostavno imaju naprednije jedinice, sa boljim oruzjem,oklopom, vise iskustva...?
druze rome tw sa shogunom ili empireom, ovamo se uglavnom ratuje prsa u prsa, koplja na konjicu, konji na strelce i viteze, strelci na pesadiju i konjicu itd...
ovamo su malo pametniji cini mi se, a da bi pobedjivao u shogun 2, moras da imas generala sa dosta zvezdica, vojsku sa visokim moralom i skilom(ostali odma kad pocnu da ginu pocnu da beze :@)
Inace mnogo je tesko da se igra vise od normal-hard, ja bitke poceo na hard i taman ako uspem da pobedim posle ne mogu da dopunim jedinice mnogo krugova :(( a ovi pojedini me non stop napadaju, pa sam uzo na normal da igram, i ne svidja mi se to sto kad osvojim Kyoto i psotanem shogun svi se okrenu protiv mene :@
Jbg, inache igra je perverzija, odlicna, sa lepom grafikom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.