Jel uspeo neko da nadje lek za Crash kada ukljuciom tessalation tj DirectX 11. Neko resenje, zamena fajla, neki patchj, crack, bilo sta. Ili je samo spas 10.2 ATI hotfix koji moram da imam da bi igrao tako a vidim da se i ljudi zale i tako neke ne mogu u DirectX 11.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Pre nego startujes igru sa `RUN` upisi `POKE 21223.255. Startuj sa SYS 5323323
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Jel uspeo neko da nadje lek za Crash kada ukljuciom tessalation tj DirectX 11 :: Neko resenje, zamena fajla, neki patchj, crack, bilo sta. Ili je samo spas 10.2 ATI hotfix koji moram da imam da bi igrao tako a vidim da se i ljudi zale i tako neke ne mogu u DirectX 11 :: :: :: :: Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Jel ima nesto da domamim sve viruse sveta u moj komp. Takve stvari kada mi kazete obavezno prvo gledam pretrazivac. Zar mislite da bi uradio tako nesto da ne procitam posle saveta da je resilo problem nekome. Jadnichci jbg... Pa dobro onda ako nadjem resenje za DirectX 11 naucicu i vas. Vama treba uskratiti informacije o novinama to vas mozak ne moze da prihvati lepo pa ispastaju drugi.
mogao si onda i sam da izguglas odgovor a ne da pitas za pomoc a onda nekog da omalovazavas...
:: Jel ima nesto da domamim sve viruse sveta u moj komp. :: Takve stvari kada mi kazete obavezno prvo gledam pretrazivac. Zar mislite da bi uradio tako nesto da ne procitam posle saveta da je resilo problem nekome :: Jadnichci jbg.. :: Pa dobro onda ako nadjem resenje za DirectX 11 naucicu i vas. :: Vama treba uskratiti informacije o novinama to vas mozak ne moze da prihvati lepo pa ispastaju drugi :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.