Posto vidim da je bilo par polemisanja i price oko modovanja igre crysis(prvi deo), evo malo konkretnih stvari vezano za to.
Posto imam kupljenu original igru, uz koju se dobija i Sandbox2(Cryengine2) editor za igru, malo sam se edukovao preko neta, i na kraju napravio svoj sopstveni mod. .)
BTW verujem da medju onima koji su videli video postavljen pre neki dan na forumu: http://www.youtube.com/watch?v=shZzYkpl5Nk ,sigurno ima i onih skeptika koji misle da ovo `mozda` i nije pravi gameplay, zato sto izgleda neverovatno realno, e pa jeste. :) U ovom gameplay-u je koriscena napravljena mapa `amazonia river...` koja ne postoji u originalnoj igri, i svo to rastinje, lisce itd. je malo naduvano i pretrpano da bi se dobio jos bolji efekat prilikom igre. Ovaj extrem quality mod ne postoji u nekoj verziji da se skine sa neta pa da se jednostavno samo instalira i na taj nacin vasu igru crysis pretvori u ovakav `look`, zato sto je sve to malo kompleksno, nije to samo puko naduvavanje vec postojecih setovanja igre, vec je citav code u pozadini dodat u samom enginu da bi to sve ovako izgledalo.
Sta sam ja uradio, skinuo sam taj kod i u sandbox-u otvorio, za pocetak prvu mapu(island), t.j. prvi nivo u igri i ubacio joj ovaj kod, s tim sto sam odradio male prepravke, odnosno izbacio sam onaj preteran shaking kamere, posto je ne moguce tako igrati igru, suvise je zamorno i verujte mi dobija se vtoglavica i mucnina nakon takvog igranja. Inace ovaj moj mod radi u kombinaciji sa NaturalMode-m v2.0.2, smatram da se na ovaj nacin dobija jos na realisticnosti i autenticnosti sa pravom okolinom. .)
Napomena: Ono sto je jako bitno, ovaj mod je tako odradjen, da uopste ne obara fps u igri, daje joj bolji izgled i osecaj realnosti, a samim tim vam ostavlja mogucnost da jos malo pomerite setovanja u samoj igri. Dakle apsolutno je nezavistan od setovanja parametara u igri, ali samo onih u kojima vam ne pise `custom`, zato sto tu gde pise custom to je vec doradjeno od strane NaturalMode-a i to bi trebali da tako i ostavite. Moj je predlog da ukljucite opciju mouse smooth i VerticalSync(ako imate iole bolju graf. kartu), videcete na sta lici game play.
Uh, koliko sam se raspisao, to bi bilo to, ko voli nek proba prvi nivo i zeleo bih da cujem komentare i utiske.
P.S.: sve sam pakovao sa 7zip programom zbog sto boljeg arhiviranja, jer upload je katastrofa pa je bilo potrebno da sto vise compresujem fajlove. Mod je proban sa originalnom verzijom igre v1.2.1(64bit) i narodnom v1.2(32bit)
I ja kupujem Crysis i Crysis Warhead za 3 dana. Mada sada ne mogu da ga igram zbog temp ali igrace se uskoro. Crysis je oko 990 din a Warhead 1400 din. A jel to ima vise vrsta Crysis pakovanja ili jedno isto da znam koje da trazim. Pa kada ubacim onaj mod sto si rekao na GTX580. A temp do 85C lepo kao covek. A ne da mi grafika kvari ostale delove kompa. Samo reci bitno mi je koji Crysis da uzmem. Mada ja necu da pravim mape ali da mogu da modujem lepo, instaliram patcheve i da imam x64bit kao sada. Crysis 2 je oko 4500 din. Ali tu ocekujem da ce izaci neka bolaj jos verizja mozda pa necu da se zalecem. Treba ovi prvo da dosade.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Nema sta, najobicnija verzija, imas je u computerlands-u.
:: I ja kupujem Crysis i Crysis Warhead za 3 dana. :: Mada sada ne mogu da ga igram zbog temp ali igrace se uskoro. :: Crysis je oko 990 din a Warhead 1400 din. A jel to ima vise vrsta Crysis pakovanja ili jedno isto da znam koje da trazim. Pa kada ubacim onaj mod sto si rekao na GTX580. A temp do 85C lepo kao covek. A ne da mi grafika kvari ostale delove kompa. Samo reci bitno mi je koji Crysis da uzmem. Mada ja necu da pravim mape ali da mogu da modujem lepo, instaliram patcheve i da imam x64bit kao sada :: Crysis 2 je oko 4500 din. Ali tu ocekujem da ce izaci neka bolaj jos verizja mozda pa necu da se zalecem. Treba ovi prvo da dosade :: :: :: :: :: Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema. :: ::
Uh ovo je i mene zainteresovalo od nedavno. Nesto sam malo cackao po netu pa sam naisao na neke modove.. Odlicna tema. Nego ono sto mene interesuje.. Kada se odradi takav mod,na koji nacin on utice na gameplay? Da li se modovanjem dobije neki drugi nivo ?To mi nije jasno? Kako to utice na singleplayer varijantu?Da li moras da biras mape ili moze da se igra normalno? Moze malo detaljnije oko toga kad si vec okacio temu.Mrzi me da saltam po netu!
Pa imam ja extreme quality mod kompletan v3.0.56, ali kao sto napisah u prvom postu, ne mozes nista sa njim ako ne znas da baratas sa Sandbox2-om, dzabe ti. Kao sto rekoh ne postoji nikakav install koji ce ti to ubaciti u igru, evo skini prvi nivo koji sam ja odradio, iskopiraj ga u igru i vidi kako izgleda, to ti je to, jako slicno. Verovatno niko nije hteo da se cima pa da pravi nekakav setup za to, posto bi takav setaup bio sigurno preko 500mb i vise, jer bi morao da prekopira sve nivoe i mape iz igre. Ako se vovo bude svidelo vecini i ako bude skidano, evo ja cu da odradim i postujem jedan po jedan nivo. jbg-a
:: OK ako se otvori onaj sajt reci da skidam Extreme mod. Svuda je zatvoren, nema ga, nema sajta uopste. :: :: :: Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema. :: ::
Dobro pitanje, ovako: Imas dve mogucnosti sa ovim, jedna je da skines neku mapu ko je napravio i da se zezas sa tom mapom, da je igras itd.., ali to je onako, samo kao neka vrsta zanimacije u smislu da se kreces po mapi i ubijas sve koji te napadaju, nema nikakve misije. Druga mogucnost je da odradis isto sto sam i ja, da editujes single player mapu i da u njoj ubacis code koji ce ti bukvalno pretvoriti mapu u takav look, i na taj nacin najnormalnije djuskas igru, po nivoima, naravno bitno je da odradis sve nivoe/mape. Evo skini ako te ne mrzi prvi nivo za koji sam i postavio linkove, posto sam za sada samo njega odradio, ubaci u svoj folder igre, kao sto sam gore napisao i videces o cemu ti pricam. Nemas ama bas nikakvu potrebu da bilo sta na neki poseban nacin startujes igru, smao je pokrenes i krenes kampanju, i voila, prvi nivo ti izgleda do jaja nadrkano.
:: Uh ovo je i mene zainteresovalo od nedavno :: Nesto sam malo cackao po netu pa sam naisao na neke modove. :: Odlicna tema :: Nego ono sto mene interesuje. :: Kada se odradi takav mod,na koji nacin on utice na gameplay :: Da li se modovanjem dobije neki drugi nivo ?To mi nije jasno :: Kako to utice na singleplayer varijantu?Da li moras da biras mape ili moze da se igra normalno :: Moze malo detaljnije oko toga kad si vec okacio temu.Mrzi me da saltam po netu :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Imas razne modove od toga da imas tenk sa nukleranom raketom do nuke bacaca pa Crysis 3rd person shooter koji iskreno licis na onog iz gospodara prstenova onako nezgrapan skakuces. Pa blackfire mod koji dobijas vise oruzija u svemu, extremne grafika za najnaj jace karte da ne mogu da podrze ni sada na vise od 30fps-a. Ja vam kazem ja sam se primio na Crysis bas a meni treba dosta da se primim na igru tako. Counter me nije interesovao nikada, ono mehanicko pocinjanje svakih 30sec i jurnjava kao pomahnitao kroz isve 2d hodnike. kao iz 1995 da igras. A ovo je ludilo posebno ovako sa modovima. Onaj Ultar mod je super ali svaki ima neku manu. Taj recimo tockovi na kolima nemaju zadnje tockove. Lebdi u vazduhu. Jedino kada pucas probusis gumu i stvori se kao felna. E sada video sam neki Special Edition tamo za 1990 din sta je to ne pise. Samo prvi deo, ovako je oko 1000.
Za Warhead imaa neki mod od skoro 2GB velicine. Video sam, ne znam sta je nisam hteo da skidam jer nemam instaliranu igru pa mzoda nece prihvatiti nego ovako samo. Kada kupim ubacicu.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Sta 1000, 800 din je Crysis, ejj 4 pakle jeb Marlbora, 3 dana pljuge. Ejj. Jao samo da kartu promeni fast food dostavljaci ce da pevaju, mocuga u krilo i ko zvoni na vrata nedao mu bog. Sta ce mi onaj sa scenama kako je sniman i to. Uzecu ovaj obicasn i Warhead. Walkthrough mi ne treba nimalo tako da obican dosta. Najaca igra, ubedljivo, ja nisam ni znao sta ljudi vide u njoj presao na 1024 low prvo. Sada ludnica, kada ih pobijem jos 2h se setam kroz sume i kroz sela gledam pucam kao kreten u sve zivo, lubenice, banane, ogradu, drvece, oabaram. Ovo treba uvesti kao obaveznu nastavu deci. Casovi, gaming... manje sexa vise gaminga, svi beli ko krec, invalidi u 20 god podocnjaci kao starcima, oci zizbecene, prsti klikcu nocu, dobije tik, kao Hitelr sto mu se tresla ruika, ti klikas.
Prvo tema je fantasticna i jako korisna,inovativna u odnosu na sve ostalo monotono sto se desava svakodnevno. Svaka cast za trud i sto si to podelio sa nama!
Da ima dugme za zahvalnicu sad bi ti lupio 10 komada :) Ne realno,trebalo bi da se zna koje sa cim doprineo forumu i na koji nacin..
Jos par pitanjanja.. Prvo ovo za single kampanju mod da igram kroz nivoe si me ubo ko prstom u med! To mi je trebalo.Pazi kad sam ovih dana bas o tome razmisljao jer me je realno Crysis 2 razocarao.Za modovanje znam od ranije ali mi je bilo mrsko da se sa tim bavim..
Nego reci ti meni sledece.Jer moram da kupujem original igru ili mogu to da radim i sa piraskom verzijom?Cini mi se da moze ali ako original ima nekih prednosti onda da ne razmisljam?
P.S.Jos jednom hvala na trudu i na mapi za prvi nivo.Ako budes imao vremena osvezavaj temu i ubaci jos koju mapu za sledece nivoe.. Ako se upustim u ovaj mod i ja cu da dam svoj dorpinos.
Štangliranje
:: Dobro pitanje, ovako :: Imas dve mogucnosti sa ovim, jedna je da skines neku mapu ko je napravio i da se zezas sa tom mapom, da je igras itd.., ali to je onako, samo kao neka vrsta zanimacije u smislu da se kreces po mapi i ubijas sve koji te napadaju, nema nikakve misije. Druga mogucnost je da odradis isto sto sam i ja, da editujes single player mapu i da u njoj ubacis code koji ce ti bukvalno pretvoriti mapu u takav look, i na taj nacin najnormalnije djuskas igru, po nivoima, naravno bitno je da odradis sve nivoe/mape. Evo skini ako te ne mrzi prvi nivo za koji sam i postavio linkove, posto sam za sada samo njega odradio, ubaci u svoj folder igre, kao sto sam gore napisao i videces o cemu ti pricam. Nemas ama bas nikakvu potrebu da bilo sta na neki poseban nacin startujes igru, smao je pokrenes i krenes kampanju, i voila, prvi nivo ti izgleda do jaja nadrkano :: :: :: :: Uh ovo je i mene zainteresovalo od nedavno :: :: Nesto sam malo cackao po netu pa sam naisao na neke modove. :: :: Odlicna tema :: :: Nego ono sto mene interesuje. :: :: Kada se odradi takav mod,na koji nacin on utice na gameplay :: :: Da li se modovanjem dobije neki drugi nivo ?To mi nije jasno :: :: Kako to utice na singleplayer varijantu?Da li moras da biras mape ili moze da se igra normalno :: :: Moze malo detaljnije oko toga kad si vec okacio temu.Mrzi me da saltam po netu :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Sto se tice verzije igre, napisah ja u prvom postu sve. Ja probao sa originalom 1.2.1. a posle toga nije mi bilo mrsko i da probam sa piratom, ali v1.2 i 32bit, posto nisam uspeo da nadjem dobar crack za 64bit verziju, iskreno nisam nesto ni trazio, ovu verziju imam odavno i radi ko sat.
Sto se tice ostalih, sledecih nivoa, najmanji mi je problem da ih odradim sve, veci problem jeste da ih upload-ujem, ali hocu, prvo probajte ovaj prvi nivo, da vidim utiske. Do veceras mozda postavim jos koji sledeci nivo.
:: E brate moj.Hvala ti.To se ceni. :: :: Prvo tema je fantasticna i jako korisna,inovativna u odnosu na sve ostalo monotono sto se desava svakodnevno :: Svaka cast za trud i sto si to podelio sa nama :: :: Da ima dugme za zahvalnicu sad bi ti lupio 10 komada : :: Ne realno,trebalo bi da se zna koje sa cim doprineo forumu i na koji nacin. :: :: Jos par pitanjanja. :: Prvo ovo za single kampanju mod da igram kroz nivoe si me ubo ko prstom u med :: To mi je trebalo.Pazi kad sam ovih dana bas o tome razmisljao jer me je realno Crysis 2 razocarao.Za modovanje znam od ranije ali mi je bilo mrsko da se sa tim bavim. :: :: Nego reci ti meni sledece.Jer moram da kupujem original igru ili mogu to da radim i sa piraskom verzijom?Cini mi se da moze ali ako original ima nekih prednosti onda da ne razmisljam :: :: P.S.Jos jednom hvala na trudu i na mapi za prvi nivo.Ako budes imao vremena osvezavaj temu i ubaci jos koju mapu za sledece nivoe. :: Ako se upustim u ovaj mod i ja cu da dam svoj dorpinos :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Dobro pitanje, ovako :: :: Imas dve mogucnosti sa ovim, jedna je da skines neku mapu ko je napravio i da se zezas sa tom mapom, da je igras itd.., ali to je onako, samo kao neka vrsta zanimacije u smislu da se kreces po mapi i ubijas sve koji te napadaju, nema nikakve misije. Druga mogucnost je da odradis isto sto sam i ja, da editujes single player mapu i da u njoj ubacis code koji ce ti bukvalno pretvoriti mapu u takav look, i na taj nacin najnormalnije djuskas igru, po nivoima, naravno bitno je da odradis sve nivoe/mape. Evo skini ako te ne mrzi prvi nivo za koji sam i postavio linkove, posto sam za sada samo njega odradio, ubaci u svoj folder igre, kao sto sam gore napisao i videces o cemu ti pricam. Nemas ama bas nikakvu potrebu da bilo sta na neki poseban nacin startujes igru, smao je pokrenes i krenes kampanju, i voila, prvi nivo ti izgleda do jaja nadrkano :: :: :: :: :: :: :: Uh ovo je i mene zainteresovalo od nedavno :: :: :: Nesto sam malo cackao po netu pa sam naisao na neke modove. :: :: :: Odlicna tema :: :: :: Nego ono sto mene interesuje. :: :: :: Kada se odradi takav mod,na koji nacin on utice na gameplay :: :: :: Da li se modovanjem dobije neki drugi nivo ?To mi nije jasno :: :: :: Kako to utice na singleplayer varijantu?Da li moras da biras mape ili moze da se igra normalno :: :: :: Moze malo detaljnije oko toga kad si vec okacio temu.Mrzi me da saltam po netu :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Da procitao sam ali nisam uspeo da modujem poruku.Pretekao si me.. Super,onda mi je drago da je tako.Tim bolje i radujem se sledecim modovima. Ovo je prava stvar!
Štangliranje
:: Sto se tice verzije igre, napisah ja u prvom postu sve. Ja probao sa originalom 1.2.1. a posle toga nije mi bilo mrsko i da probam sa piratom, ali v1.2 i 32bit, posto nisam uspeo da nadjem dobar crack za 64bit verziju, iskreno nisam nesto ni trazio, ovu verziju imam odavno i radi ko sat :: :: Sto se tice ostalih, sledecih nivoa, najmanji mi je problem da ih odradim sve, veci problem jeste da ih upload-ujem, ali hocu, prvo probajte ovaj prvi nivo, da vidim utiske. Do veceras mozda postavim jos koji sledeci nivo :: ::
Posto sam odradio sve nivoe, nocas sam pustio da se upload-uju i evo linkova za SVE nivoe single player kampanje.
Dakle jos jednom da napomenem, mora da se instalira prvo Natural Mod 2.0.2 pa zatim da se iskopiraju svi nivoi u folder gde je instalirana igra: Crysis\Game\Levels\. Stare mape-nivoe mozete da obrisete, reimenujete ili backup-ujete negde.
Izgleda mnogo dobro. Jbg ja sam obrisao Crysis i Crysis Warhead. Nema veze stavicu za koji dan. Igram AVP i Dead Space 2. Tj AVP 2010 cekam da vidim da nadjem resenje ako mogu za DirectX 11. Sa ostalim igrama sam se oprostio bar za sada. Imam novu plocu i necu da je pokvarim.
Shone skinuo sam ovaj mod i tvoje setovanje,al mi jedna stvar smeta..Nekako se sporo krecem u igrici,bas sporo(sem kad trcim)Igrao sam i pre crysis i nisam to primetio,al sad se primeti,jel moze da se namesti nekako?Ovo ostalo je extra,izgleda odlicno,svaka cast :).
Pa vidi, sve je to stvar ukusa, mogu da izbacim to, ali onda bih morao opet da upload-ujem komplet sve nivoe (1GB). :( Mislim da sam napravio dobar kompromis izbacivsi ono drmanje kamere a vecinu ostalih stvari sam ostavio. Cilj kreatora moda bio je da docara brzinu i realnost, tako da ako malo razmislis i drugacije pogledas na igru shvatices da je dosta realna kretnja igraca kroz nivo nego ranije. Sve u svemu videcu da li mogu da nekako odradim ubrzanje kroz system.cfg file u folderu igre, ako uspem postovacu.
BTW uvek mogu da Vam postujem fajlove code-a koje sam koristio, pa ko je voljan da se sam poigra sa Sandbox-om nek izvoli. .)
:: Shone skinuo sam ovaj mod i tvoje setovanje,al mi jedna stvar smeta..Nekako se sporo krecem u igrici,bas sporo(sem kad trcim)Igrao sam i pre crysis i nisam to primetio,al sad se primeti,jel moze da se namesti nekako?Ovo ostalo je extra,izgleda odlicno,svaka cast :) :: :: ::
Evo nove moje modifikacije, sada sam pored takozvanih opcija “depth of field”-a(daje mnogo bolji osecaj prostornosti), “color & contrast corrections”-a(hdr i ostala podesavanja svetlosti kako bi izgledala realnija okolina), “Free AIM”-a(delay izmedju kamere i pokreta oruzja igraca-stvara osecaj realnije kretnje) ubacio malo mirniji depth of field i moj modifikovani takozvani “shaking” kamere(koji sam prvobitno izostavio), takodje i “Agility System” koji Vam sada omogucava da sa Nomad-om mozete da skacete mnogo dinamicnije u dalj, preko kamenja i stena, kao i trcanje po zidu., kao i to da sada mozete da cujete kako Vam se igrac zadise dok trci i umori, a tu je i slowmotion. Sada sve izgleda za jos klasu realnije i dinamicnije nego prethodna modifikacija koju sam postavio. Info: -Agility System- -Dynamique Player Speed-up System that allows progresive increase the race speed of the player. -Dynamique Jump -Wall Run Allows you to run up walls. -Wall Jump Allows you to jump using a wall, for example at the end of the race of the wall of the player. -Wall Climb Allows climbing on a wall. -Fists Jump Lets you push to you a wall using your hands. -Gameplaye- -Slow Motion You can slow down time for a while.
Sada sam uspeo da napravim setup, tako da vise nema cimanja sa kopiranjem i skidanjem velikog broja fajlova, sada je setup kompletan, u njemu se vec nalazi i natural mod, tako da samo instalirate ovaj setup i to je to. Eventualno napravite bekap foldera `levels` u folderu gde ste instalirali igru, ako zelite. Setup samo pokrenete i ako treba zadate putanju gde Vam se nalazi igra, ukoliko je promenjena u odnosu na default-no mesto(Program Files\Electronic Arts\Crytek\...)
Evo i nove verzije mog `combo` moda. I dalje je napravljen kombinacijom natural moda v2.0.2 i EIM moda by cyberalien + dodato jos nekih novina.
Novine su: * Sada prilikom instalacije program nudi mogucnost da vam backup-uje originalne postojece fajlove igre, ne morate to vise sami rucno, tako da ako zelite kasnije da odradite regularan uninstall mod-a, sve se vraca u prvobitno stanje. *Tu su sada i `particles` efekti za eksplozije i vetar kao dodatna opcija, program pita tokom instalacije da li zelite da instalirate. Ovi efekti su stvarno fantasticni, ali moram da napomenem da i te kako obaraju frame rate, pogotovo ako neko ima slabiju masinu, pa dobro razmislite o instalaciji istih. *Brzina kretanja igraca je sada malo ubrzana(kao po default-u), pa tako nema vise usporenja kretnje kao u prethodnom mod-u. *Help meni u igri, klikom na taster `H` na tastaturi dobijate info o komandama.
Kod mene na XL2370 sve deluje tamnije(i kad je svetlo - malo je tamnije) a kad je mrak slabo vidim put... Inache svaka cast na trudu...
ovo se odnosi na Crysis NEW EQM v3.1...
:: Stvarno izgleda dobro, ali imam jednu zamerku nekako mi je previse svetlo na otvorenom, a kad udjem unutra previse je tamno jedva se vidi nesto :: :: Asus M4A89GTD PRO/USB3 :: Phenom II 955BE :: Powercolor 6850 :: 2x2gb Patriot 1600 Mhz :: LC600H-12 v.2.31 :: 1TB WD Caviar Green :: Thermalthake Soprano RS-101 :: ViewSonic VA2016w :: :: :: Evo i moda za Crysis 2. U pitanju je mod koji poboljsava dodatno texture, senke, hdr i sam ambient, izgleda fantasticno :: :: :: :: Evo i nekih gameplay-a :: :: http://www.youtube.com/watch?v=ghfaBOSnId :: :: http://www.youtube.com/watch?v=E8xdJLUgiog :: :: :: :: Na linku ispod imate sve potrebne informacije o modu, preview, download i info o instalaciji :: :: http://www.crymod.com/viewtopic.php?f=308&t=71027
@nOgAsHoOt Vidi jeste malo contrast jaci, ali ono sto je jako bitno jeste da BlackFire`s mod instalira u root igre i autoexec.cfg koji je jako bitan ovde, tako da ukoliko si ranije vec imao neki autoexec, obrisi ga, ili ako si slucajno obrisao ovaj od moda, vrati ga. Sve u svemu nema tu nesto mnogo komandi, evo:
Malo je lepse optimizovana svetlina. Inace uvek mozes malo da podesis i na monitoru ili u samoj igri.
@solaja777 Hm! Nisam jos cuo da se neko na to zalio, mislim na to da je dosta tamnije, mozda ti je nesto do podesavanja, ono jeste mozda za nijansu tamnije ali ne u tolikoj meri da smeta. Samo da na pomenem da je EQM v3.1 iskljucivo, i samo, za prvi deo Crysis-a, posto vidim da si dao odgovor na prethodni post koji se odnosi na mod za Crysis 2.
Svaka cast za fotke, extra su. Cini mi se da si malo previse posvetlio za moj ukus, mislim da kad su malko mracnije da je mozda malo realnije, al ajd, subjektivno. Sto se tice same scene, zuma, blura i sl. sve je izmenjeno u odnosu na original, poenta je bila realnost. Sve u svemu uzivaj u igri, sada ces tek da vidis kakav je osecaj igranja, samo gledaj da se ne razmazis.
EDIT: I da ne zaboravim da te podsetim, taster H u igri za help.
Evo i full fix-a v1.02 za one koji su instalirali prvu verziju za C2. Instalira se preko vec postojeceg moda ili ko nije ni probao mod moze samo ovu verziju bez prvobitne posto je full. Popravlja neke texture i senke, kao i maglu u pojedinim nivoima itd....
change log: .Added a slight fog on the level Second Chance and Out of Ashes. .Fixed the Skybox of the level Out of Ashes. .Changed the contrast, saturation and brightness of the level Out of Ashes. .Fixed texture crack_pavement2.dds
Instalation: Just install at the same directory you installed the mod.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.