Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis 2 Multi
STRANA 1 OD 1
Alphacore Crysis 2 Multi 30.04.2011. 01:37 T35633

status: user
broj poruka: 624
Posto nisam u toku sa ovom igrom a tek juce sam stigao da je instaliram,zanima me sta sve treba da bih igrao multi?
Prvo sam patchovao na 1.1 i krekovao,pa je pri pokretanju poceoo da skida 1.4 sto mu naravno nisam dao.
Ideje?Linkovi?

i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
desha66 Crysis 2 Multi 30.04.2011. 01:53 #319944

broj poruka: 400
Uputstvo za igranje Multiplayer moda

1. Instalirajte igru (nemojte je krekovati)

2. Skinite patch 1.1 i multi krek sa linka u gornjem delu posta i instalirajte ga

3. Kopirajte folder Bin32 tamo gde se instalirali igru. Sa ovim krekom radi i singleplayer mod. Igru nemojte pokretati preko precice na desktopu jer ce vam automatski updejtovati igru na 1.02 verziju za koju trenutno ne postoji krek vec pokrenite igru preko krekovanog `Crysis2.exe` fajla koji se nalazi u Bin32 folderu.

4. Nakon ulaska u igru izbacice vam prozor da napravite profil, idite na create profile opciju.
Kao username i password stavite po vasoj zelji sta hocete a kao email adresu mozete upotrebite bilo koju:

Primer: korpa@live.com ili crysis2@hotmail.com znaci sta god zelite mozete upisati kao email

5. Na istom tom prozoru gde pravite profil u donjem uglu ekrana pise vam poruka:
`A valid serial code is required to play online` i pored nje imate opciju `modify`.
Kliknite na tu opciju i ukucajte serial po vasoj zelji znaci mozete da napisete bilo sta samo pratite obrazac koji sam naveo u primeru.

Primer: rt51-m33a-89i2-gb0u-8u3z

Ovo uputstvo sam licno proverio i igram multiplayer bez problema.

E sad, to je bilo ranije, sad je aktuelan patch 1.4 za koji ide crack za verz. 1.2.Trenutno to ne mogu da proverim jer multi na divljaka moze da se igra iskljucivo od 17.00-24.00. Evo linka za crack 1.2 .

http://www.mediafire.com/?zb845ro9zyb9dyl

Pass: leakngakak@kaskus.us

Alphacore ... 30.04.2011. 11:55 #319975

broj poruka: 624
To sa registracijom sam uspeo ali kad dodjem do Multija trazi mi ponovo serial,ja ukucam taj sto si mi ti dao,i on me pusti,idem na Join i izaberem server i onda me obavesti da mi Serial nije validan...

PS:patch je 1.1

i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S

desha66 re... 30.04.2011. 13:15 #319992

To je zato sto mozes da igras samo od 17.00-24.00,napisao sam ti,a ima veze i taj patch.Zastareo je.Ja imam v 1.2 pa cu danas posle 5 da vidim jel radi.Ako ne moracu i ja da patchujem na v 1.4. A za to ti treba original exe pa ga posle krekujesh sa v1.2 ako nije izasao krek za 1.4.

desha66 nece.. 30.04.2011. 18:47 #320100

Pachovao sam v1.4 i ubacio crack 1.2,jer drugog nema,i vidim samo 7 servera.Kad pokusam da udjem on ucita sve i kad treba da izaberem klasu, pljas, pukne veza sa serverom. I tako svaki put. Isto je bolo i sa v1.2. Nesto su zajebali. Da li neko igra ovo na mrezi ili to samo mene zeza ?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs