Ide mi zesce na ganglije...Na win7 32,ima neke bagove u igri,cimne kadkad iz nepoznatih razloga i kvari uzitak latentnog gubljenja partija u istom...t.j PES-u...Na XP tako sta ne biva,a druge igre nemaju nikakav problem slicne sadrzine,ni na jednom sistemu.Da li se to jos kome desava i kako resiti? Ako je moguce...Drajveri regularno update najnoviji,grafa 450GTS.Hvala.
Probaj sa starijim drajverima za pocetak, pre neki dan mi bilo drustvo, igrali smo 2na2 i stucalo mi,tj. gubilo sliku na trenutke, i kad sam sledeci dan reinstalirao sistem,stavio sam stare drajvere, i igra radi perfektno. Jeste da sam reinstalirao windows,ali drajveri su bili stariji,tako da je do toga bilo.
:: Ide mi zesce na ganglije...Na win7 32,ima neke bagove u igri,cimne kadkad iz nepoznatih razloga i kvari uzitak latentnog gubljenja partija u istom...t.j PES-u...Na XP tako sta ne biva,a druge igre nemaju nikakav problem slicne sadrzine,ni na jednom sistemu.Da li se to jos kome desava i kako resiti? Ako je moguce...Drajveri regularno update najnoviji,grafa 450GTS.Hvala ::
verovatno lek ne valja, ili si preterao sa AA i AF i ukljucio si vertical synch, smanji-iskljuci sve to, i stikliraj onu opciju za micro stuttering(ili kako se vec zove ona opcija) pa proveri, meni igra radila ok......
:: verovatno lek ne valja, ili si preterao sa AA i AF i ukljucio si vertical synch, smanji-iskljuci sve to, i stikliraj onu opciju za micro stuttering(ili kako se vec zove ona opcija) pa proveri, meni igra radila ok..... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
2011 je bolje optimizovan i manje zahtevan od 2010
29.04.2011. 10:48
status: user broj poruka: 7769
Bar se meni tako cini... Kad sam uzeo laptom prvo sam instalirao PES2011 ali me je uzasno nerviralo kako me deru u BAL na pro nivou pa sam ga skinuo i ubacio PES2010 ovaj potonji ima sitnih problema sa trzanjem slike (grafika je HD5470 64bit) ali generalno radi ok i stucka samo kad ga cepam nakacen na TV...
Inace kad smo ko BAL moda je li bas toliko tezak PRO nivo na onom normal sam ih satirao 5-10 : 0, ali na pro retko kad vise od 2:0... A takodje me nervira i to sto me u punom trku pored aut linije igrac koji je jedno sedam koraka iza mene sustigne za sekund ili dva... frustrirajuce... iz sve snage...
Prosto sam navikao da igram na kontru, krenem napred, pozovem pas, pravo ka protivniku cim levo dva desno, zatim slicno kod golmana da se baci ko prostac i egzekucija...
Na PRO nivou bas mora da se rmba, bar u prve tri cetiri sezone dok se ne stekne neka brzina u driblingu i/ili preciznost u sutu... ima li mozda neka fora da se to ubrza...
Priznajem da mi nije zabavno kad moram da igram i mucim se da nekako asistiram ili dam gol a onda me trener zameni u 75min i onda balvani prime tri komada...
Iskljucio sam frame skipping i online UDP port,i nesto je cimanje manje zastupljeno...Ali ga i dalje ima.Bez VSync igra ne lici ni na sta.Kida 10 puta gore.Nekoliko njih mi je reklo da im se isto desava,i da uz iskljucenu internet konekciju igra radi o.k.Tacno je kod njih,ali kod mene samo prvi put nakon instalacije ide bez problema.Cim se konektujem,pa opet iskljucim,sranje se nastavlja.Nije do zahtevnosti grafike,drajvera etc, vec 7-ica ima neku glupost koja ovo pravi.Napominjem da na xp i sa internetom i bez nema nikakvih problema.I na kraju nem pojma koj mu je klinc..
:: Iskljucio sam frame skipping i online UDP port,i nesto je cimanje manje zastupljeno...Ali ga i dalje ima.Bez VSync igra ne lici ni na sta.Kida 10 puta gore.Nekoliko njih mi je reklo da im se isto desava,i da uz iskljucenu internet konekciju igra radi o.k.Tacno je kod njih,ali kod mene samo prvi put nakon instalacije ide bez problema.Cim se konektujem,pa opet iskljucim,sranje se nastavlja.Nije do zahtevnosti grafike,drajvera etc, vec 7-ica ima neku glupost koja ovo pravi.Napominjem da na xp i sa internetom i bez nema nikakvih problema.I na kraju nem pojma koj mu je klinc. :: :: ::
ama be choek, nije do win 7, na win 7 sam probao i radi mi odlicno igra, lek promeni za igru, do VSinch ne moze da secka(kad se iskljuci), nesto tu ne stima oko same igre, ako je rip, onda zato mozda zebava igra..... ako opet sve to nece onda je lepo obrisi i gotovo, necu predlazem koji fuZbal da snimis koji radi odlicno jer ce hejteri i fanbojevi da zaskachu .))
:: Iskljucio sam frame skipping i online UDP port,i nesto je cimanje manje zastupljeno...Ali ga i dalje ima.Bez VSync igra ne lici ni na sta.Kida 10 puta gore.Nekoliko njih mi je reklo da im se isto desava,i da uz iskljucenu internet konekciju igra radi o.k.Tacno je kod njih,ali kod mene samo prvi put nakon instalacije ide bez problema.Cim se konektujem,pa opet iskljucim,sranje se nastavlja.Nije do zahtevnosti grafike,drajvera etc, vec 7-ica ima neku glupost koja ovo pravi.Napominjem da na xp i sa internetom i bez nema nikakvih problema.I na kraju nem pojma koj mu je klinc. :: :: ::
:: ama be choek, nije do win 7, na win 7 sam probao i radi mi odlicno igra, lek promeni za igru, do VSinch ne moze da secka(kad se iskljuci), nesto tu ne stima oko same igre, ako je rip, onda zato mozda zebava igra..... ako opet sve to nece onda je lepo obrisi i gotovo, necu predlazem koji fuZbal da snimis koji radi odlicno jer ce hejteri i fanbojevi da zaskachu .) :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Iskljucio sam frame skipping i online UDP port,i nesto je cimanje manje zastupljeno...Ali ga i dalje ima.Bez VSync igra ne lici ni na sta.Kida 10 puta gore.Nekoliko njih mi je reklo da im se isto desava,i da uz iskljucenu internet konekciju igra radi o.k.Tacno je kod njih,ali kod mene samo prvi put nakon instalacije ide bez problema.Cim se konektujem,pa opet iskljucim,sranje se nastavlja.Nije do zahtevnosti grafike,drajvera etc, vec 7-ica ima neku glupost koja ovo pravi.Napominjem da na xp i sa internetom i bez nema nikakvih problema.I na kraju nem pojma koj mu je klinc. :: :: :: :: :: ::
:: ama be choek, nije do win 7, na win 7 sam probao i radi mi odlicno igra, lek promeni za igru, do VSinch ne moze da secka(kad se iskljuci), nesto tu ne stima oko same igre, ako je rip, onda zato mozda zebava igra..... ako opet sve to nece onda je lepo obrisi i gotovo, necu predlazem koji fuZbal da snimis koji radi odlicno jer ce hejteri i fanbojevi da zaskachu .) :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Iskljucio sam frame skipping i online UDP port,i nesto je cimanje manje zastupljeno...Ali ga i dalje ima.Bez VSync igra ne lici ni na sta.Kida 10 puta gore.Nekoliko njih mi je reklo da im se isto desava,i da uz iskljucenu internet konekciju igra radi o.k.Tacno je kod njih,ali kod mene samo prvi put nakon instalacije ide bez problema.Cim se konektujem,pa opet iskljucim,sranje se nastavlja.Nije do zahtevnosti grafike,drajvera etc, vec 7-ica ima neku glupost koja ovo pravi.Napominjem da na xp i sa internetom i bez nema nikakvih problema.I na kraju nem pojma koj mu je klinc. :: :: :: :: :: ::
Isti problem sam imao a imam i ja :). Grafa je 4850, u prvom slucaju mi je pomogla reinstalacija sistema (Win 7), u drugom slucaju sta ce se desti ne znam jos :).
:: :: ..ja igram vec mesec dana svaki dan na Win7-ci i nikada nikakav problem nisam imao :: :: Inace verzija je :: :: Pro Evolution Soccer 2011-RELOADED kupljena na thepiratebay.or :: :: pozz :: :: Intel Q6600-Thermaltake V :: Asus P5Q- :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul :: 1x250GB Seagate,1x500GB W :: Sapphire 5770 Vapor X :: Xigmatek Utgar :: Corsair CMPSU-650T :: Logitech G11 + A4Tech X :: Asus MB19S :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi :: Logitech Z-2300 2.1 TH :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.