da li imas neki tutorijal kako i na cemu rezati igre za Xbox, ili kako ga flash-ovati da prima kopije???
Ja u ovu igru sto sam skinuo(sniper- the art of war)gledam kao tele u obojadisana vrata, jel se to raspakuje ili reze tako kakvo jeste sa 50 rar i 20 nekih file-ova???
au .. ako je sad kupio xbox .. neka se ne nada da ce da se naigra ... nemoj ni da mu skidas igre ..
prosle nedelje sam fleshovao jedan i to smo chekali godinu dana da se pojavi flash za liteon .. a nova verzija (223) jos nemoze da se fleshuje ... moce za godinu dana !!!
igre ako mu skidas gledaj da budu regionfree .. chak iako je flesovan xbox nemoze da pusta igre ako nisu iz regiona gde je uzet xbox ... freeregion igre rade ..
mada u principu neces nista znati dok nedonese konzolu i vidis koji je dvd rom unutra i sa kojim fw-om ...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: au .. ako je sad kupio xbox .. neka se ne nada da ce da se naigra ... nemoj ni da mu skidas igre .. :: :: prosle nedelje sam fleshovao jedan i to smo chekali godinu dana da se pojavi flash za liteon .. a nova verzija (223) jos nemoze da se fleshuje ... moce za godinu dana !! :: :: igre ako mu skidas gledaj da budu regionfree .. chak iako je flesovan xbox nemoze da pusta igre ako nisu iz regiona gde je uzet xbox ... freeregion igre rade .. :: :: mada u principu neces nista znati dok nedonese konzolu i vidis koji je dvd rom unutra i sa kojim fw-om .. :: ::
Mogao je neko da uradi tuotiral oko ovih stvari.. Ima interesovanja i za konzole.. Bilo je tema i korisnih informacija,sve to treba skupiti i sastaviti u jednu i staviti kao sticky!
Ko ce da se pati sa dvd-ovima, da reze... Na soniju imas hdd 320g stavis 20 top igara i ne mrdas iz kreveta. + Sve je free ucitava se sa hdd. + Network player, youtube player, blu ray... Ako porastu apetiti uzmes external hdd 1tb i tovaris.
:: FPS na konzoli - besmisleno :: Komarci topom :: :: Rezanje - raspakovati, dobije se iso, na dual -layer sa ImgBurn :: Tacni parametri neophodni, bez istih diskovi u korpu :: Odgovor vecit - Google ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.