Jel se nekome igra minecraft preko neta? Obicno hostujem uvece i preko vikenda, nista preterano hardcore, zezanje, gradjenje rudarenje i tako to, pa ako neko hoce da pravi gradic, zeleznicu i slicne zajebancije neka mi ili posalje ovde poruku ako mu treba pomoc oko instalacije ( Hostujem 1.5.01) ili neka me doda na msn da se dogovorimo kada igramo :)
Pa ako se zainteresuje narod, napisacu neki tutorijalcic oko instalacije i zakaciti sve potrebne fajlove na net :)
Jedino sto je bitno ako hocete da igramo je da vam ime u igri ne bude Player (jer kada se sledeca osoba konektuje sa tim imenom onda prethodna ispada) i da ne rusite tudje gradjevine :) Osim toga mozete da radite sta hocete
Pa ko voli, nek izvoli :)
Inace, nemam neku preterano jaku vezu, ali verujem da desetak ljudi moze da igra bez problema, i pre nego sto neko kaze `vidi ovaj hoce da hostuje a nema cime` i slicno, ovo radim cisto iz zezanja i zato sto volim minecraft i hocu da to podelim jos sa nekim, tako da molim bez flame-ovanja :)
Takodje, za sada 1.5 radi dobro, ali ako bude problema, lako se revertuje na 1.3
Napušavamo ljude za neke gluposti, omaške, neznanje ili nepažnju, u nekih 50% slučajeva, ali ne i automatski. Ima kompleksaša ali ne kao na drugim forumima. Može da se lupi, može da se bude siromašan, može da se ima integrisana grafulja i slab net, i da ti niko ne zapiša nogu dok mu to pričaš. So, go on, ja ne igram, ali podržavam. Ako ne naplaćuješ....
Kad si vec pomenuo nisam nikada ovde video da je neko ismevao nekoga za komp, tipa, jadan ti je komp,smesno je slab, ti si siromasan bre ili neznanje (neki pocetnik sa pocetnickim problemom)i slicno...
Svakakvo cimanje i napusavanje je bilo uglavnom tipa ati nvidia , intel AMD ali taj fazon ismevanja nikada, stvarno istina.
@JovanZ mene minecraft neinteresuje, ali mojaDunja 99% hoce da igra, dodam te na msn kad vidim sa njom!
:: Napušavamo ljude za neke gluposti, omaške, neznanje ili nepažnju, u nekih 50% slučajeva, ali ne i automatski. Ima kompleksaša ali ne kao na drugim forumima. Može da se lupi, može da se bude siromašan, može da se ima integrisana grafulja i slab net, i da ti niko ne zapiša nogu dok mu to pričaš. So, go on, ja ne igram, ali podržavam. Ako ne naplaćuješ... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Kad si vec pomenuo nisam nikada ovde video da je neko ismevao nekoga za komp :: tipa, jadan ti je komp,smesno je slab, ti si siromasan bre ili neznanje (neki pocetnik sa pocetnickim problemom)i slicno.. :: :: Svakakvo cimanje i napusavanje je bilo uglavnom tipa ati nvidia , intel AMD ali taj fazon ismevanja nikada, stvarno istina :: :: @Jovan :: mene minecraft neinteresuje, ali mojaDunja 99% hoce da igra :: dodam te na msn kad vidim sa njom :: :: Poz :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Napušavamo ljude za neke gluposti, omaške, neznanje ili nepažnju, u nekih 50% slučajeva, ali ne i automatski. Ima kompleksaša ali ne kao na drugim forumima. Može da se lupi, može da se bude siromašan, može da se ima integrisana grafulja i slab net, i da ti niko ne zapiša nogu dok mu to pričaš. So, go on, ja ne igram, ali podržavam. Ako ne naplaćuješ... :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.