Poz ljudi, imam Dell 1545 (Cel900, 2Gb, pomenuta vga, Win 7 x64), kojeg koristim za office, net i filmove (zašta, u krajnjoj liniji, i služi). Hteo sam da opičim povremeno cs, ali je problem u tome što radi kriminalno. Konstantno laguje, bez obzira na rez, detalje, kad igram sa botovima ili preko mreže....Čudno je to što na drugom laptopu sve radi ok, pa i Source ( Toshiba L300, tamo je T4200, 4Gb i Xp, ostalo isto)...Znam da je vga govno, ali counter sam igrao na Duronu 700, 256mb rama i Tnt 2....Na Dellu 4500 ima 32 mb vrama, ako to ima veze (na T 1gb), a ne mogu da nadjem gde bi mogao da mu dodelim više, jer ima onaj debilan Dellov F2 setup, ne znam ni kako da uđem i bios...Šta bi mogao da bude problem...možda Win, neki drajveri, DirectX? Unapred hvala!!! Fiat iustitia, et pereat mundus
Svi misle da CS moze da se igra na Duronu. Drug je imao Semproma 3000+ nVidia 7600 i 1gb rama i nije imao 100fps, a jos kad neko baci smoke pada na 20. Probaj da sredis rateove, odes u konzolu i kucas ovo rate 25000 cl_updrate 101 cl_cmdrate 101 fps_max 101 Probaj ovako pa javi sta si uradio.
Da, da, to sam zaboravio...namestio sam, radi mnogo bolje. Mada, i dalje ponekad laguje...npr kad idem pravo pa skrenem, nastavim pravo pola sekunde.... Ne diže mi se drugi win samo zbog CS....ovaj je ionako legalan (ko bi rekao), neka ga.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Svi misle da CS moze da se igra na Duronu. Drug je imao Semproma 3000+ nVidia 7600 i 1gb rama i nije imao 100fps, a jos kad neko baci smoke pada na 20. :: Probaj da sredis rateove, odes u konzolu i kucas ov :: rate 2500 :: cl_updrate 10 :: cl_cmdrate 10 :: fps_max 10 :: Probaj ovako pa javi sta si uradio :: :: __________________ :: Online Radio :: https://www.sljivovica.iz.rs :: ::
Za CS je bitniji procesor od graficke i krsteni drajveri. Za graficku je samo bitna kolicina mb, a ne jacina graficke da bi imao 100FPS. Cini mi se da je potrebno 256mb. I ja imam zakucan FPS na CS-u sa x3 435 i HD 4250 integ. gr. Jednom sam imao problem sa padom fps-a, pogotovo u smoku. Probao 1000 varijanti i razlicitih drivera za graficku, mreznu karticu, instalirao XP jer sam mislio da je do win 7. Na kraju ispalo da kad sam se igrao sa max OC u biosu sam stavio min memorije na integrisanoj :D Cim sam vratio FPS zakucan. :D
Kombinacija celomorona i intel integruše, veoma je dobra za batery life, ali ne i za igre. Ljudi su ih izgleda, NAMERNO napravili takvim da žbiri, birokrate i ostali nemaštoviti likovi, ne bi pali u iskušenje i igrali nešto u radno vreme. Dodeljivanje memorije služi ničemu, taj čip nekako možda iskoristi 64Mb, ponekad, sve preko toga teško i zaludno.... u ovom slučaju, amd integruša razbija. Npr. ovi Fusion... sa downklokovanim procesorima i dobrom integrušom... dušu dalo.
Kako samo navodiš vodu na ATi (pardon AMD) vodenicu c c c :). Kako samo možeš da kažeš tako nešto za kelerabu...
support normality
:: Kombinacija celomorona i intel integruše, veoma je dobra za batery life, ali ne i za igre. Ljudi su ih izgleda, NAMERNO napravili takvim da žbiri, birokrate i ostali nemaštoviti likovi, ne bi pali u iskušenje i igrali nešto u radno vreme :: Dodeljivanje memorije služi ničemu, taj čip nekako možda iskoristi 64Mb, ponekad, sve preko toga teško i zaludno.... u ovom slučaju, amd integruša razbija. Npr. ovi Fusion... sa downklokovanim procesorima i dobrom integrušom... dušu dalo :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.