Danas sam odigrao par derbija i nisam primetio da je patch bagovit. veceras je derbi pa sam mislio da ce nekome ova informacija biti korisna. Niste ni probali patch a imate misljenje o njemu.
Juce sam obrisao FIFU, ali ovo me nateralo da je ponovo instaliram. Sutra cu posto posle idem da gledam derbi. Jel su transferi od zimus? Jel imaju TejGOL, Adija i VUkic u Partizanu?
Vrisnuo mi je joypad ali sledece nedelje bi trebali da mi daju novi u firmi u kojoj sam ga pazario. dugo mi treba da odgovorim jer na tvu gledam kako ofk igra protiv slaninara. nije mi jasno kako je vojvodina uspela da vas pobedi na vasem stadionu. sasa ilic posle 15ak minuta na terenu izgleda kao da je pretrcao beogradski maraton.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.