Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Iznerviran nedostatkom iole kvalitetnih reli vožnji, instalirao sam ponovo Richard Burns Rally, čisto da me mine želja... pa onda naiđoh na ovaj mod (oni koji vole vožnje su verovatno već probali, ali ajde za ostale):
RSRBR 2011 mod: http://goo.gl/ttUWJ Nešto malo više od gigabajta težak mod, donosi nove staze, ispravke bagove, podršku za više rezolucije, nove teksture, malo poboljšanu fiziku itd... Ovo je osnovni mod, a pored toga, moraju da se skinu još i automobili (još oko 700 MB): http://goo.gl/WZXRu Podosta automobila, sa kvalitetno odrađenom fizikom, ima čak i Jugića :)))
Elem, mod je kvalitetno urađen, dođe mu poput nastavka originala. Vožnja je naravno neprevaziđena, pa kome ne smeta zastarela grafika, a voli kvalitetnu vožnju (a ne one sprdačine poput FIA WRC i Grid-a) - samo napred!
Hvala puno za ovo, nisam znao da postoji ovako dobar mod za RBR. To je ujedno najbolja i najteza reli simulacija ikada. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Grid je odlična vožnja, i nije rally. Verovatno si mislio na Dirt 2 raspali..
Ma da, na prokleti Dirt sam mislio, prolupao sam :) A i mešam ih od početka, slična im bre imena :)))
Probao sam mod i mogu reći da je vrh. Jedino im je interfejs, tj. onaj njihov RSCentar, malo sjeban, ali jednom kad se čovek snađe, posle je laganica :) Poz!!!
haha, eeeexxxtraaaaaaa, ima YUGO, yugoracing.com do jaja, ide bolje od impreze:) btw, kad se sve instalira zauzima 16.8GB!!! samo..
:: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: :: :: Grid je odlična vožnja, i nije rally. Verovatno si mislio na Dirt 2 raspali.. :: :: :: Ma da, na prokleti Dirt sam mislio, prolupao sam :) A i mešam ih od početka, slična im bre imena :)) :: :: Probao sam mod i mogu reći da je vrh. Jedino im je interfejs, tj. onaj njihov RSCentar, malo sjeban, ali jednom kad se čovek snađe, posle je laganica :) Poz!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.