Samo ti sakupi 6k za starcraft 2, shvatices zasto smo se popalili :).
Pozdrav!
:: 1)nemam skim da igram,posto su se pojedini popalili na stacraft :: :: 2)crkla su mi 4 dzojstika u roku od godinu dana,sutra kupujem peti :),a da ce bog da skupim pare za xbox 360 zicani kontroler.
Isto kao i grobari-cigani,nvidia-ati,crno-belo,vanzemaljci - bog... Inace sto se tice patch-a za pes,misilm da je glupo uopste raspravljati o drugim pecevima jer svaki ima neki bug,uglavnom taj pes edit je najbolji. Imas redovno nove peceve na http://pes2008editing.blogspot.com/
ako hocu realan fudbal ici cu na teren i igracu ga, ali ovo je preslo granice, toliko su hteli da ga naprave realnim da su napravili dosadu.. videcete posle nekog vremena, necete vise zeleti da ga pogledate..
:: pes mi je realniji pet puta,odigro sam fifu(na konzoli)koji put i mogu da kazem da je to(za mene)cista arkada za klinariju od 5-10 godina :: :: Fifa je mozda(po parametrima igre)bolja igra,ali pes je bolji fudbal (za mene),a fudbal je najvazniji.
Ja vas razumem da ne volite da igrate fudbal , kao sto ja licno ne volim diablo fazon igara ili wow , ali neki ljudi to obozavaju ...
A da je fifa bolja to je veoma pogresno , pes sam igrao od prvog prvog starog na snesu , a kasnije i malo boljeg na ps1 goal storm, uporedo sam igrao i fifu i posle 10 godina mogu da kazem da se fifa jako popravila(samo time sto je pocela da kopira pes) ali i dalje je malo losiji fudbal.
Prisutan sam od osnivanja portala i clan sam web tima(admin), pa ako neko ima nekih problema/pitanja nema moze se obrati slobodno... Ima mnogo dobrih patcheva, turnira, raznih sadrzaja...
Sad pravim novu kompilaciju, ovaj video je star...a i nisam neki `video editor` al se vide lepo golovi, sto je najvaznije. Sad pravim novu kompilaciju, imam brdo golova sa Prilom iz slobodnjaka, svi su sa online-a, tj svi su postignuti online protiv zivog protivnika.
Ima neko original na ovom forumu? PC verziju...
Inace ne shvatam potrebu da ljudi kazu da PES igraju `od prvog`? @DexterMull Nisi to samo ti sad napisao da se ne bi osetio uvredjenim :) , to je opsta potreba/pojava ljudi da naglase - sto je tako, ne znam... ja sam ga licno poceo intenzivno igrati 96 godine,a ovu formu kakvu sad ima dobio je `98 ako me secanje sluzi, sa cuvenim `Valderamom`...a ako tom logikom ides, imao sam ja KONAMI-jeve fudbale i na commodeore 64 jos 93-94 godine...
Oridjidji tesko da neko ima, imao sam pun folder 50 maximalno za replay-eve, ode sve kad sam ubio windows, aj javi se ako si raspolozen da peglamo vikendom, poz!
:: Ko voli pes ovo je najbolja adresa za sve sto vam treba :: :: https://www.pes-serbia.co :: :: Prisutan sam od osnivanja portala i clan sam web tima(admin), pa ako neko ima nekih problema/pitanja nema moze se obrati slobodno.. :: Ima mnogo dobrih patcheva, turnira, raznih sadrzaja.. :: :: @DexterMull, evo tebi jedan domaci zadatak: : :: http://www.youtube.com/watch?v=9vt6ueR8Tz :: :: Sad pravim novu kompilaciju, ovaj video je star...a i nisam neki `video editor` al se vide lepo golovi, sto je najvaznije :: Sad pravim novu kompilaciju, imam brdo golova sa Prilom iz slobodnjaka, svi su sa online-a, tj svi su postignuti online protiv zivog protivnika :: :: Ima neko original na ovom forumu? PC verziju.. :: :: Inace ne shvatam potrebu da ljudi kazu da PES igraju `od prvog`? @DexterMull Nisi to samo ti sad napisao da se ne bi osetio uvredjenim :) , to je opsta potreba/pojava ljudi da naglase - sto je tako, ne znam.. :: ja sam ga licno poceo intenzivno igrati 96 godine,a ovu formu kakvu sad ima dobio je `98 ako me secanje sluzi, sa cuvenim `Valderamom`...a ako tom logikom ides, imao sam ja KONAMI-jeve fudbale i na commodeore 64 jos 93-94 godine.. :: :: :: :: ::
nego sad neshto gledam svoje odgovore i koje sam ja govedo nepismeno,strasno.
dexter,ajde daj moblni da vidim ja ili cesh da sa njim vidish ,mada ne znam da li bi decko slao iz cacka,posto on ne dobija nishta od ovoga(msm na finansijsku dobit)posto toliko placa u gb,to je meni rekao da ce da mi sredi posto smo igrali neshto zajedno pa kao ajde.
onda cemo ovako ovaj za 2k,a pes je u games-u i computer ladn games i mnogim drugim radnjama bio 6k(negde je i sad)pa pao na 4k ili sad kod ovih na 2k.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.