Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem sa Counter Strike-om.....
STRANA 1 OD 1
madafaka Problem sa Counter Strike-om..... 18.04.2011. 00:57 T35373

status: user
broj poruka: 141

Igram ga na lap topu ,je widescreen. Problem je sto mi je sada slika po santimetar sa svake strane monitora,a u podesenjima za video u samoj igri ima samo ona jedna opcija za widescreen i default rezolucija je 1280x768...kako da namestim da bude preko celog monitora,do nedavno je tako radilo ,a sada nece ? Zna li neko ?

P.S. Imam instalirane sve patcheve i ostala sra...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 18.04.2011. 01:24 #316114

broj poruka: 2931
potrazi na http://www.widescreengamingforum.com/
tu ces naci najbolja (i sva ostala) resenja na sva pitanja vezana za probleme sa igranjem u wide rezoluciji

andrejnp To se desava.. 18.04.2011. 11:05 #316184

broj poruka: 486

Ako je nvidija graficka! Zna cesto da pobudale drajveri o nvidije! Skines lepo Guru3D - Driver Sweeper unistalrias drijvere. Pa ponovo instaliras i trebalo bi da radi sve kako treba! A moze i CS da zeza ako si prethodno koristio scriptu ili cheat za CS! Tako da ne bi bilo lose i reinstal CS
ali kad uradis reinstal pa delete ceo folder CS. Sad sve zavisi preko kojeg igras CS dali KGB ili noramlani Valve. Obavezno ceo floder da izbrises!

aco Koje patcheve? 18.04.2011. 11:12 #316186

broj poruka: 2788
To ne treba ili idalje igras na P47 ili ti Valve. Skini p48 cs imas na kgb forumu ne mogu da nadjem link sad. AKo nadjem ostavicu ti ovde.

Sasa92 ... 18.04.2011. 13:24 #316219

broj poruka: 84
To sam i ja isto pitao, ali na zalost jos nisam dobio odgovor. Takodje jos nisam resio taj problem. Ako prebacim na aspect normal, onda mogu bitari rezoluciju ali imam liniije sa strane, a kada prebacim na wide, 1280x720 stoji i nece.

Scyter Re: 18.04.2011. 14:00 #316227

broj poruka: 8138
Ja ne znam kako mozete da igrate to djubre staro 10 godina...

Igrao sam ranije intenzivno CS. Hvala Bogu pa sam se opametio i batalio igru.

aco Re: Re: 18.04.2011. 14:25 #316232

broj poruka: 2788
Peglam svaki dan na Zajecaru od skoro 1. na Balkanu. Dosadi mi nekad pa 5dana ne igram pa opet pocnem i tako u krug.
Probaj CS Source mozda ti se svidi, mada tu ima dosta manje servera i igraca ali nije lose.

:: Ja ne znam kako mozete da igrate to djubre staro 10 godina..
::
:: Igrao sam ranije intenzivno CS. Hvala Bogu pa sam se opametio i batalio igru
madafaka re.. 18.04.2011. 17:27 #316291

Hvala na odgovorima...Ovako,celu igru sma instalirao i reinstalirao ponovo,sa onim patchom 48,inace imam radeon kartu 5470,pa sam mislio da su se drajveri nesto sjebali,pa sam i njih reinstalirao.medjutim opet isto...Problem je u stvari tamo u podesavanjima kada selektiram wide,onaj padajuci meni koji mi omogucava da biram rezoluciju ima samo jednu rezoluciju,a to je 1280x720,sto naravno nije wide..
sto se same gre tice,peglam je sa ortacima i vise je kao zezanje,ranije sam igrao profesionalno sada se samo sprdam,kao sto sa ortacima peglam pes ili tako nesto.Vidim da je neko naveo neki program koji ti totalno ocisti sve drajvere od grafe,pa jel postoji tako nesto ali samo za radeona,pa da pokusam ponovo? Inace radeon je kita,nvidia ne zakon,konkretno zbog drajvera.
mixer93 Re: re.. 18.04.2011. 18:33 #316293

broj poruka: 4187
Eh sad... Varas se ako mislis da nvidia nema problema sa driverima...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: Hvala na odgovorima...Ovako,celu igru sma instalirao i reinstalirao ponovo,sa onim patchom 48,inace imam radeon kartu 5470,pa sam mislio da su se drajveri nesto sjebali,pa sam i njih reinstalirao.medjutim opet isto...Problem je u stvari tamo u podesavanjima kada selektiram wide,onaj padajuci meni koji mi omogucava da biram rezoluciju ima samo jednu rezoluciju,a to je 1280x720,sto naravno nije wide.
:: sto se same gre tice,peglam je sa ortacima i vise je kao zezanje,ranije sam igrao profesionalno sada se samo sprdam,kao sto sa ortacima peglam pes ili tako nesto.Vidim da je neko naveo neki program koji ti totalno ocisti sve drajvere od grafe,pa jel postoji tako nesto ali samo za radeona,pa da pokusam ponovo? Inace radeon je kita,nvidia ne zakon,konkretno zbog drajvera.
subzero88 re 18.04.2011. 19:24 #316300

broj poruka: 179
Driver Sweeper je i za Radeon a 1280x720 je wide 16:9

Kejd .... 18.04.2011. 21:57 #316331

broj poruka: 16
Proveri u kom modu ti je CS da li je openGL ili software ili mozda D3D...takodje proveri bitazu boja...
Normalno bi trebalo da bude OpenGL i 32bit...

madafaka re.. 18.04.2011. 22:34 #316345

Sve sam probao,i nista ne mogu da promenim,jbm li ga sta je .....
raic Re: re.. 18.04.2011. 22:39 #316349

broj poruka: 9006
Probaj da staviš drajvere za grafiku koje skidaš sa sajta proizvođača laptopa a ne amd-ovog sajta.
Ne moraš da čistiš sweeperom stare, samo ih uninstaliraj iz control panela.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

:: Sve sam probao,i nista ne mogu da promenim,jbm li ga sta je .....
ribolovac re 19.04.2011. 00:04 #316379

broj poruka: 1305
@raic
Imas mail

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs