Igram ga na lap topu ,je widescreen. Problem je sto mi je sada slika po santimetar sa svake strane monitora,a u podesenjima za video u samoj igri ima samo ona jedna opcija za widescreen i default rezolucija je 1280x768...kako da namestim da bude preko celog monitora,do nedavno je tako radilo ,a sada nece ? Zna li neko ?
P.S. Imam instalirane sve patcheve i ostala sra...
potrazi na http://www.widescreengamingforum.com/ tu ces naci najbolja (i sva ostala) resenja na sva pitanja vezana za probleme sa igranjem u wide rezoluciji
Ako je nvidija graficka! Zna cesto da pobudale drajveri o nvidije! Skines lepo Guru3D - Driver Sweeper unistalrias drijvere. Pa ponovo instaliras i trebalo bi da radi sve kako treba! A moze i CS da zeza ako si prethodno koristio scriptu ili cheat za CS! Tako da ne bi bilo lose i reinstal CS ali kad uradis reinstal pa delete ceo folder CS. Sad sve zavisi preko kojeg igras CS dali KGB ili noramlani Valve. Obavezno ceo floder da izbrises!
To sam i ja isto pitao, ali na zalost jos nisam dobio odgovor. Takodje jos nisam resio taj problem. Ako prebacim na aspect normal, onda mogu bitari rezoluciju ali imam liniije sa strane, a kada prebacim na wide, 1280x720 stoji i nece.
Peglam svaki dan na Zajecaru od skoro 1. na Balkanu. Dosadi mi nekad pa 5dana ne igram pa opet pocnem i tako u krug. Probaj CS Source mozda ti se svidi, mada tu ima dosta manje servera i igraca ali nije lose.
:: Ja ne znam kako mozete da igrate to djubre staro 10 godina.. :: :: Igrao sam ranije intenzivno CS. Hvala Bogu pa sam se opametio i batalio igru :: :: ::
Hvala na odgovorima...Ovako,celu igru sma instalirao i reinstalirao ponovo,sa onim patchom 48,inace imam radeon kartu 5470,pa sam mislio da su se drajveri nesto sjebali,pa sam i njih reinstalirao.medjutim opet isto...Problem je u stvari tamo u podesavanjima kada selektiram wide,onaj padajuci meni koji mi omogucava da biram rezoluciju ima samo jednu rezoluciju,a to je 1280x720,sto naravno nije wide.. sto se same gre tice,peglam je sa ortacima i vise je kao zezanje,ranije sam igrao profesionalno sada se samo sprdam,kao sto sa ortacima peglam pes ili tako nesto.Vidim da je neko naveo neki program koji ti totalno ocisti sve drajvere od grafe,pa jel postoji tako nesto ali samo za radeona,pa da pokusam ponovo? Inace radeon je kita,nvidia ne zakon,konkretno zbog drajvera.
:: :: Hvala na odgovorima...Ovako,celu igru sma instalirao i reinstalirao ponovo,sa onim patchom 48,inace imam radeon kartu 5470,pa sam mislio da su se drajveri nesto sjebali,pa sam i njih reinstalirao.medjutim opet isto...Problem je u stvari tamo u podesavanjima kada selektiram wide,onaj padajuci meni koji mi omogucava da biram rezoluciju ima samo jednu rezoluciju,a to je 1280x720,sto naravno nije wide. :: sto se same gre tice,peglam je sa ortacima i vise je kao zezanje,ranije sam igrao profesionalno sada se samo sprdam,kao sto sa ortacima peglam pes ili tako nesto.Vidim da je neko naveo neki program koji ti totalno ocisti sve drajvere od grafe,pa jel postoji tako nesto ali samo za radeona,pa da pokusam ponovo? Inace radeon je kita,nvidia ne zakon,konkretno zbog drajvera.
Probaj da staviš drajvere za grafiku koje skidaš sa sajta proizvođača laptopa a ne amd-ovog sajta. Ne moraš da čistiš sweeperom stare, samo ih uninstaliraj iz control panela.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: :: Sve sam probao,i nista ne mogu da promenim,jbm li ga sta je .....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.