Imam dva umrezena racunara, sve igre rade normalno u mrezi, ko god da hostuje onaj drugi vidi server, resident 5 , warcraft 3 itd...
Medjutim gears of war na listi servera ne prikazuje nista ko god da hostuje, imam `lecenu` verziju i `ne znam` iz kog razloga ali moram da meTnem datum na bilo koji iz 2008 da bi radila uopste,
da li je neko peglao gears u lanu , neko zna za neki patch, fix, `lek` ?
Jesi li probao da uradiš ovaj hamachi fix bez hamachija, to jes za tvoju lan konekciju?
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Imam dva umrezena racunara, sve igre rade normalno u mrezi, ko god da hostuje onaj drugi vidi server, resident 5 , warcraft 3 itd... :: :: Medjutim gears of war na listi servera ne prikazuje nista ko god da hostuje, imam `lecenu` verziju i `ne znam` iz kog razloga ali moram da meTnem datum na bilo koji iz 2008 da bi radila uopste :: :: da li je neko peglao gears u lanu , neko zna za neki patch, fix, `lek` :: :: EDIT: Nasao sam ovo http://gameshootout.weebly.com/gears-of-war-lan-tutorial.htm :: preko Hamachija neko sranje, ne volim ga inace.. :: :: Neko ima neki drugi fix :: :: AMD Phenom II x6 1055 - 2.8Ghz :: 5 Gb RAM Kingston hyperX genesis 1600MHz cl :: 470 gtx gigabyte 1280 ddr5 320 bi :: MB:MSI 760GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan-Vanes :: Mouse:mx518
Juce sam na par minuta probao neke igre da li rade u mrezi i sve je ok ,sem gow.Da cackam duze nisam imao vremena.
Danas cu da probam sve zivo, vidim da ima i 1.1 verzija igre, mozda i to sredi problem. To mi je prvo palo na pamet kao i tebi, hamachi fix bez hamachija , jer smo ipak u lanu. Znam da hamachi simulira lan konekciju preko neta.
Sledece nedelje devojka ide na fax pa dobijes grafiku da je kuvas za rucak :)
Fen za farbu, pomenuo sam u onoj temi `pečen gpu u sosptvenom soku sa krompirom i trunkom ruzmarina`.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Na fax ne ide cetvrtkom i petkom :: mada ume tu i da uleti ponedeljak utorak i sreda : :: :: Sta bi sa kuvanjem 8500? Fen za farbu ili rerna je radila i kakvi su rezultati ::
igrao sam sa burazom u lanu bez problema, presli i do jaja je, doduse imas tri update-a i crack za svaki, prvo probaj sa tim nikakav dodatni fix i hamachi nismo koristili.
update mozes naci na fileplanetu, a na gamecopyworld crackove.
:: igrao sam sa burazom u lanu bez problema, presli i do jaja je, doduse imas tri update-a i crack za svaki, prvo probaj sa tim nikakav dodatni fix i hamachi nismo koristili :: :: update mozes naci na fileplanetu, a na gamecopyworld crackove :: ::
:: Probaj obavezno bordelands, multi je odliča :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
svidela mi se crtana grafika , ali kad sam provalio da je najjace oruzije u igri automobil , koji se ponasa inace kao da vozis pijanog nilskog konja u komi, da nema poente da bilo koga pucas nego se vozis ko debil a likove koje inace treba da pucas 2 sata, jednostavno odmah ubijes kolima, naravno uniste oni auto posle nekog vremena i ubiju te, ali opet odes do kola i opet isti rad itd...
Pa sam ubrzo aninstal.
EDIT:mozda je stereo zanimljivije , aj baci na mejl neki msn , skype,gtalk kontakt ili sta vec, pa da se dogovorimo.
:: Javi ako ti se dopadne i budeš bio raspoložen za koju partiju, nisam ga dugo igrao pa me nešto zasvrbeše prsti :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Grasias za inf :: :: ::
Jaka su kola na početku, posle mrka kapa, a i možeš da ih voziš kroz relativno mali deo igre. Posle su dobra samo za transport i da razgoniš sitne turke na buljuke da te ne smaraju.
Može, čućemo se ovih dana na mail
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Ja sam probao solo , :: :: svidela mi se crtana grafika , ali kad sam provalio da je najjace oruzije u igri automobil , koji se ponasa inace kao da vozis pijanog nilskog konja u komi, :: da nema poente da bilo koga pucas nego se vozis ko debil a likove koje inace treba da pucas 2 sata, jednostavno odmah ubijes kolima, naravno uniste oni auto posle nekog vremena i ubiju te, ali opet odes do kola i opet isti rad itd.. :: :: Pa sam ubrzo aninstal ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.