Jeste komso platiku mozes da tresnes o zemlju a monitor i tastaturu ne mozes :D mada je lepo videti da ovako nesto postoji cisto zarad istorije.
:: hvala, al ipak nije to-to, parce plastike ima svoju posebnu dra :: @lazar007: mlad je tetris za ov :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
:: Sećam se modovao sam ih kao klinja na klasične AA baterije, s njima si mogao da igraš boga oca :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Ovo sam igrao u osnovnoj davno bese 80ta... Zongler Popaj Splav Ronilac
Zonler je bio zakon, obrnuo sam PET krugova... a onda me je keva zvala na rucak i rakla ako ne dodjem odmah necu jesti celu sledecu nedelju... a bio sam blizu da obrnem SESTI...
Da, da, i ja sam. Stvarno je bilo tesko naci te baterije. Sada sam malo bolje prelistao igrice, ipak sam imao jednu od ovih - onaj vuk sto skuplja jajca:)) Imao sam i par onih sa svelecim displejem, uglavnom svemirske pucacine. Inace u komsiluku je ziveo jedan lik koji ih je nabavljao iz Italije, pa nam je iznajmljivao. Jbt, sve pare za uzinu nam je uzimao - lopov!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Sećam se modovao sam ih kao klinja na klasične AA baterije, s njima si mogao da igraš boga oca :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.