Two Single Player Campaings – Investigate Takistan’s abandoned nuclear weapons program with the PMC or join Her Majesty’s forces in large-scale counter-insurgency campaign. Brand New Factions – Enlarge the mission in Takistan by British Armed Forces and by Private Military Contractors with all new exotic weapons and equipment. Unique Weapons and Vehicles – Fight using large amount of new personal weapons, civil vehicles as well as British military vehicles. Improved Gaming Engine – Repair vehicles directly on battlefield as engineer, operate and command artillery and mortar units or enlarge your missions with own playback. New & Unexplored Areas – Explore the strategically important industrial area Shapur and Facility OKB-754, mysterious abandoned Takistan’s Proving Grounds. Unparalleled Multiplayer Gaming – Join in the massive multiplayer battles with up to 50 players and hundreds of AI units! Does not require original ARMA II: Operation Arrowhead
meni se ta igra vuche kao g na ovoj masini(osim sto je tad bila 8800gt), jedino msm da radi ok kad je sve na low(ne secam se), a tako necu da igram uopste.....
Mogli su mnogo bolje da urade trailer. Btw da li neko moze da mi posalje spisak igara ovakvog tipa ( ratne ovog tipa, kao sto su COD BO, Sniper Ghost Warior...) znaci bez nekih vanzemaljaca i oruzija na vatru. Realistika neka. Nesto sto je izaslo u zadnjih godinu dana, ako nekom nije problem to da mi pusti na mail: marko@kraljevo.com
Ima jako lose odradjenih stvari ali kao i prvi operation flashpoint ovo je jedina realna borbena igra u kojoj moze da vozis bilo koje vozilo od tenkova, helikoptera itd. na velikom prostoru, igra je ogromna sa ogromnim mogucnostima ali su jednostavno neke stvari lose uradjenje jer nemaju oni ni blizu budzet kao neki nama vise poznati naslovi tipa COD i ostalo.
:: Izgleda šit kao i prethodni ARMA i nekadašnji Flashpoint. Ovi očigledno ne znaju da naprave igru da valja.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.