Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Assassin`s Creed Brotherhood PROBLEM!!!!
STRANA 1 OD 1
Milito Assassin`s Creed Brotherhood PROBLEM!!!! 11.04.2011. 13:50 T35218

status: user
broj poruka: 3
Da li neko moze pomoci??? Posle one misije sa Leonardom kada se on po prvi put pojavljuje i gde kasnije treba da su unistavaju njegove ratne masine po gradu meni se na mapi nigde ne pojavljuje njegova ikonica koja bi trebalo da bude crna(leonardo var mashines),pojavljuje mi se samo ona svetlija,gde je on na klupi i gde od njega kupujes oruzja,double blade itd...jeste da nakon kontakta sa Leonardom ja od Lucy dobijem poruku nesto kao tipa I mark the whereabouts od borgia captains who overseer the mashines,ili tako nesto,ali se to meni nigde ne pojavljuje na mapi,gde bi trebao da idem(meni se posle toga pojavljuje samo ona svetlija ikonica L)....da li ja treba sam to da nadjem(borgia captains) ili je to neki bag u igrici,uopste ne mogu dalje da igram...SMOOOR!!!,imam skidrow verziju...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 ne secam se ali 11.04.2011. 14:16 #313693

broj poruka: 4700
mozda treba da oslobodis neku teritoriju od borgia captain i onda ces tu imati ikonu za dalje misije, ili odi na naku sivu leonardo ikonicu ili neku L ikonicu, sve ih proveri pa onda vidi da li ce dalje da radi, mozda nisi dobro ubacio DLC??

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kuglice ???? 11.04.2011. 14:17 #313694

broj poruka: 391
Nemam pijma o cemu pricas :P
Salim se,nisam igrao pa me zanima kakvu komfiguraciju imas i kako ti radi?
lumen75 Gare 11.04.2011. 16:18 #313723

broj poruka: 29
Gare man je u pravu,moraju se osloboditi neke od krajnjih delova,teritorija koje Borgia poseduje,teritorije koje su uglavnom na krajevima donjih mapa...kao i to da uništavaš sve one wolf jazbine...
Kuglice,igra je srednje zahtevna...
Hoćeš moj save pređene igrice :))))
lumen75

bunjevac RE 11.04.2011. 16:31 #313726

broj poruka: 578

Izašao je skidrow update 1.02 koji rešava taj problem jer se on nejavlja kod svih.
http://www.fileserve.com/file/S68aHRD
Milito ??? 11.04.2011. 20:15 #313777

Oslobodio sam sve teritorije pod Borgiom koje mogu da oslobodim dok nisam dosao do onog dela koji ti zabranjuje da ides dalje,pojavi se ono desinhronization,tako da je sa te strane ok, sve one wolf jazbine sam nasao,sva pera,sve borgia flags koje sam mogao,sva ona blaga,igrao sam 20 sati,krivo mi jeee...:((( recimo kad izadjem skroz iz igrice i opet udjem opet mi stoji ona svetlija ikonica L za kupovanje oruzja od Leonarda gde mi on kaze nesto tipa nemam vise oruzja za tebe i onda se vise ta ikonca ne pojavljuje i ja sam zarobljen in Roma:)))) Nema dalje biga je:))) Mozete li mi reci vi koji ste presli taj deo jel se vama pojavljivalo gde da idete posle sustreta sa Leonardom u vidu ikonice,znaka uzvika ili cega vec ? Mislim da je ipak bag na igrici,skinucu ovah update 1.02 skidrowa....
Konfigurejsn mi je intel q6600 asus p5Qpro ati radeon 4870 3 x 1 gb kingston hyperX 1024 mhZ 600 wati napajanje ne znam tacno koje,sta znam fino mi radi..:))
Hvala svima na razumevanju....:)) Prvi put sam ovde..
Milito Re: RE 11.04.2011. 20:16 #313778

Milito

::
:: Izašao je skidrow update 1.02 koji rešava taj problem jer se on nejavlja kod svih
:: http://www.fileserve.com/file/S68aHRD
Thx man:)))
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs