Dohvatio sam gaaaaaaaaaaaaa. Pogledajte gde se auto zaustavio. Da ne poveruje covek. Malo samo i pao bi sa krova. Igrao sam ispocetka samo mi je taj Poster Faliooooooooooo.
Da ne poveruje covek sve sam dohvatio Magazine, Postere i reko ajde da odigram jos jednom igricu ispocetka da lepo odgledam svaki cinematic iscitao celu pricu i mislim se mozda dohvatim Poster. Najbolja prilika je za to kada upale kamion sa pljugam pa dok juris onaj auto. Kada ga vec izgubis sta pokusas da se sjuris dole. I iz prvog putaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A pokusavao sam najmanje 50 puta pre toga.
AAAAAA Joey je na krovu gleda me da li sam lud sto sam to uradio. Ovaj osecaj je neopisiv. Da mi je drugarica sela u krilo kako ume kada hoce da me natera da prestanem i da sam cacnuo tastaturu i pao sa krova pre nego sam dohvatio poster prebio bio je u 1 nocu na keca.
AHHAAAAAAAHHAAAAAAAAAAA Ovo se culo do prizemljaaaaaa.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Da me je neko pitao pre sat vremena hoces sex sa bilo kojom pevacicom ili Wanted Poster 63 rekao bi poster bez razmisljanja iako cu cim zavrsim uninstalirati igricu. Ovo cu dati da mi se napravi poster od ovih slika. VBracam se u obracun u skladistu cekaju me...
Zato je G510 majka ja nisam imao upaljen Fraps, sta ce mi. Igram igricu dosta dugo. Ali kada sam ostao na krovu samo stisnem G3 i otvara se Explorer bez obzira sto nema teorije da izadjes iz igrice na desktop i uostanes u njoj ovako sa Windows dugmetom. 5 puta shift brzo mozda ali nece svaki put. Sa ovim mozes koja hoces igrica.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Sex sa pevacicama?!One pevaju i zabavljaju ljude,a to o cemu mastas se zove prostitutka.Mora da su ti pustali Severinu,pa nisi dobro razumeo.Pitao bih te na koju najpre iz..kas,al shvatim da ti jos ni dlacice nisu izrasle,pa ne bi ni shvatio pitanje. Ajd` sad na spavanje,sutra te baka prati do skole.
I prestanite da mi zezate ASUS sa ovim hlebom pecenim. Svrha ove je teme da sam dohvatio ono sto vi ne mozete. Eto to je svrha. A ovakve zadnje komentare necu ni da komentarisem to se najlakse proveri. Pevacice sam lupio, svaka ti cast ako tebe zabavljaju meni je ljudski glas nepotreban u muzici totalno. Da ja idem u srednju skolu u stvari, II sam godina i zivim sa mamom i tatom i bratom. Jel sada OK. Samo skapiraj ovako da pre nego sam sklopio komp sredio sam druge stvari u zivotu 2-3 stana na moje ime, kola jos nemam, ne znam ni da li cu ih uzimati. Dakle imam sve ono sto bi trebali svi da imaju za normalan zivot. Ne zivim blizu roditelja, cak i nemam oba roditelja, babu i dede. To sto mnogi ovde imaju komp a zive sa njih 5 na gajbi zao mi je to nije slucaj samnom. Lezem kada hocu, ustajem kada hocu, jedem sta hocu, mogu da jedem u restoranu svaki dan. Samo to je dovoljno da imam onu koju neko nikada ne moze, i da sam najruzniji na svetu a nisam. Zato ta prica moze da stane odmah.
I gledaj sliku gore to je tema. Posto je nikada neces dohvatiti.
Mafia II je kao i MAfia I vrh vrhova,neverovatna prica,opasna grafika,igrivost i sve ostalo.Veliki sam fan ove igre i nadam se da ce izaci i III! Zanima me da li je neko ko je igrao oba dela provalio kada ubija sebe iz prvog dela,NAJEZIO SAM SE KADA SAM VIDEO TAJ VIDEO.
Wlado ti sigurno nisi video taj video posto video i prica ti nisu bitni vec posteri(kako moze neko da obrne igru a da ne zna o cemu se radi vec drugi put da gleda tek video) a bas sam se pitao koji lik skuplja sve one postere i magazine.
Po i to je cilj igrice a ne ici gaziti narod samo, obarati, nadere, hidrante, bezati od policije. Ja svuda vozim, sa ogranicenjem, lepo polako idem sem kada me juri milicija. I magazini i posteri su deo igrice. Ja tako svakmu igricu predjem. Dead Space sam se znate koliko mucio da biu p[rovalio da u jednom delu Log Point moze da se skupi samo kada se igrica predje 2 puta i ide drugacijim putem po redu. Hteo sam da odlepim dok to nisam shvatio. Tako ja igram, a i dobra je graphika i onda je totaslno uzivanje nije smor da samo juris i pucas mehanicki ko ti se pojavi, zanimljivo je i kada nema pucnjave.
Ne znam koji je taj video, daj pokazi mi da odgledam. Nisam igrao Mafia 1. A sada je kasno za to. Ne mogu ni igrice iz 2006 da igram a ne tu staru bas.
pritisnuo bih jedno dugme u treneru i sve postere i magazine bih otkljucao, bez ikakve muke, e onda bih ovde postavio sliku sa svim otkljucanim, pa bih lagao kako sam ja to igrao da bih sve pokupio sta ima, i ti to ne bi provalio da sam ja bez muke sve otkljucao
E to mi je nikada jadnije da svi posteri se otkljucaju i da otkucam sifru da mi metkovi ne mogu nista, da imam neograniceno metkova, ortuzije, itd. Ne radim ja to zbog nekog nego zbog sebe, ja kada sam nasao poster kao orgazam na koki. Presrecan sam bio kada sam izasao iz onih kola i ostao na krovu. Ne mogu da opisem to. Mene sada ne zanima da ja gledam i poazujem nekome, nego zbog sebe. A vama sam samo pokazao koliko je falilo da ga nemam. Tako ne volim da igram. Ne kazem da sam svaki trazio ali sam skinuo sa neta iskopirao na papir i samo idem i kupim ih. Ne sve odm,ah nego kako sam u kom del.u grada bio. Sta i u Assassins Creeed ne kupite sve zastavice,. Ja sve i idem po redu svaka misija kako je. Jos nisam zapoceo drugi deo a imam igru. Sada sledi Dead Space 2 se instalira pa Assassins Creed 2 pa Lost Planet 2. To mi je redosled, a Crysis i Just Cause ovako ponekad igram. Na Just cause 2 hocu sve gradov da oslobodim i 100% pronadjem u gradovima svbe. Ne sve stvari ovako jel to treba bas bolestan biti ali u gradovima sve. I u onim velikim i sve trke proci po 1 i padobrane, avione, sve, sve. Igrice su zato napravljene, sta sam kupovao kartu od 300-400e ako cu za dva dana da ih prelazim kao mentol. A u Mafia 2 nema teoretske sanse da se nadju posteri ovako svi a da ne znas gde su a da ti se igra ne smuci. Zato sam ja ioskopirao u kopirnici papir lepo i za Assassins i za Mafia 2.
samo mentol ide i skuplja sve :) naravno da ja nisam skupljao sve u AC, jedino sto sam isao da otkrijem je the truth, da vim u cemu je fazon sa onim grafitima(ili kako god), a ne pada mi pamet da gubim vreme sa ostalim glupostima, ima korisnijih stvari, teretana, bazen, drugari(ce), sport.....kakvo ebavanje sa igrama .)
npr. da u mafiji imas neke bonus misije ili da u asasinu imas neku bonus asasinejSHn misiju - novi grad ili bilo sta kao nagradu za to jebavanje i skupljanje.
Ovako skupljas ta sranja samo da bi ti pisao 100% umesto 87% ?!?!
:: E to mi je nikada jadnije da svi posteri se otkljucaju i da otkucam sifru da mi metkovi ne mogu nista, da imam neograniceno metkova, ortuzije, itd. Ne radim ja to zbog nekog nego zbog sebe, ja kada sam nasao poster kao orgazam na koki. Presrecan sam bio kada sam izasao iz onih kola i ostao na krovu. Ne mogu da opisem to. Mene sada ne zanima da ja gledam i poazujem nekome, nego zbog sebe. A vama sam samo pokazao koliko je falilo da ga nemam :: Tako ne volim da igram. Ne kazem da sam svaki trazio ali sam skinuo sa neta iskopirao na papir i samo idem i kupim ih. Ne sve odm,ah nego kako sam u kom del.u grada bio. :: Sta i u Assassins Creeed ne kupite sve zastavice,. Ja sve i idem po redu svaka misija kako je. Jos nisam zapoceo drugi deo a imam igru. Sada sledi Dead Space 2 se instalira pa Assassins Creed 2 pa Lost Planet 2. To mi je redosled, a Crysis i Just Cause ovako ponekad igram. Na Just cause 2 hocu sve gradov da oslobodim i 100% pronadjem u gradovima svbe. Ne sve stvari ovako jel to treba bas bolestan biti ali u gradovima sve :: I u onim velikim i sve trke proci po 1 i padobrane, avione, sve, sve. :: Igrice su zato napravljene, sta sam kupovao kartu od 300-400e ako cu za dva dana da ih prelazim kao mentol. :: A u Mafia 2 nema teoretske sanse da se nadju posteri ovako svi a da ne znas gde su a da ti se igra ne smuci. Zato sam ja ioskopirao u kopirnici papir lepo i za Assassins i za Mafia 2 :: :: :: :: :: OOOOOOO Zasto ste SVIII :: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII :: pored Corsair-EVGA tako jadniiii.. :: Zasto samo Srbi nevideeeee, :: misle da sa Kinom imaju High END, la la l :: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End :: ::
:: Sve je to lepo kad bi imalo poentu , :: :: npr. da u mafiji imas neke bonus misije ili da u asasinu imas neku bonus asasinejSHn misiju - novi grad ili bilo sta kao nagradu za to jebavanje i skupljanje. :: :: Ovako skupljas ta sranja samo da bi ti pisao 100% umesto 87% ?!? ::
:: Pa posalji i nama braci po jedan ketic, pa da budemo svi u istom tripu.. :: :: :: Nego Wlado sta su tebi rekli kada su te pustali ??? , jesu rekli da mozes sam da se odvezes??? :: :: BTW Sky ko prstom u kaku, NIIIIIICCCCCCEEEEEEEEEEEEEEE :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: Asus heroin, EVGA kokain, VTF cement u mozak..... ma bilo sta!!!! :: Mali korak za njega ali ogroman za PC Berzu :)))))))))) :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.