Ako nemas instaliran Service Pack 2 za XP (ako taj operativni sistem koristis) instaliraj ga, trebao bi da ti sredi sve eventualne greske OS-a koje trenutno imas. Onda ponovo probaj da instaliras igrice iz pocetka (pre toga uninstall) Ako ni to ne pomogne, pogledaj da li igrica zahteva neki krek. Ako ti trazi da instaliras neki DX koji se dobija uz nju, nemoj jer imas najnoviji u SP2. ako ni posle ovoga en uspes, verovatno moras da instaliras Win XP od nule. Pozdrav
Mogao si malo da se potrudis da malo vise napises. Trebao si reci koje igre ti ne rade, takodje si mogao reci koje kodeke trazi, koju graficku kartu imas... A ne ovako, ne radi igra, pomagajte. Nismo mi vidovite Zorke da mozemo da vidimo o kakvom se problemu radi.
NISI NAPISAO KOJU KONFIGURACIJU IMAS. PROBAJ DA INSTALIRAS POLEDNJE DRAJVERE ZA CIPSET I GRAFIKU, TO BI TREBALO DA POMOGNE U VECINI SLUCAJEVA, I DA JE NARAVNO IGRA KREKOVANA U ZAVISNOSTI KOJU INSTALIRAS, A MOZDA SI I HARDVERSKI OGRANICEN.
Najbolje je u tom slucaju da pokusas sa reinstalacijom dravera za graficku,directX-a,drajvera za zvucnu ili najbolje resenje je da reinstaliras Windows(nabaci Xp sa service pack1).Kad Windows prsne onda mu nema spasa(skidaj update sa windows update-a ako hoces windows koji radi dugo i ok).
Prvo ti lepo instaliraj codeke koje ti on trazi i kad vec koristis piratsku igricu onda je crecuj kako treba i onda mora da proradi.Ako imas SP2 onda ti je problem sa softverom koji nije orginalan i on to prepoznaje.To ti je kao slucaj sa W98 koja je gutala sve onda su smislili zastitu pa su se ljudi dosetili pa rade crack.Ja imam SP2 i Archi CAD 8 nece da mi radi zato sto je crecovan (licencirani softver kosta 5000 eura a ja sam ga platio 100 din)
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.