Koja verzija je najbolja i da podrzava starije i novije rom-ove? Ne mogu nista da iskopam. Neki ne otvaraju starije igrice, neki nece nove...Nista mi nije jasno. Da li postoji verzija koja otvara svaki rom? Koji vi koristite...?
Ja sam kupio u prodavnici w-bb neki sa 216 kao najboljih igrica i to sasvim lepo radi. Posebnu instalaciju romova nisam probao. Btw koje su to nove igrice?
Ok je to, ali mi se ne skida paket od 5gb, a mozda pet igrica bih igrao. Hteo sam da izaberem sa romnation.net par igrica, ali neke rade, neke nece. Skidao sam razne verzije Mame, pa opet jedne rade, jedne ne...sve u krug. Mislim na one iz `90-2000, teske po nekoliko desetina Mb, ako se mogu nazvati novije. Mene interesuju one iz `80. Npr. Scramble, Ghosts`n Goblins, Phoenix, Gaplus...To su igrice moje mladosti, prva su liga. Kakav crni Crysis i bakraci:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ja sam kupio u prodavnici w-bb neki sa 216 kao najboljih igrica i to sasvim lepo radi. Posebnu instalaciju romova nisam probao. Btw koje su to nove igrice :: :: ::
Neke rade neke ne rade , nisam menjao emulatore nego skidao druge verzije romova, us , eu, japanski itd , uglavnom neki proradi, aj pa javi da li taj sto ti preporucuje BataCele radi 100% sa svim igrama.
Vazi Rajo, probacemo i tu soluciju, ma samo da mi net proradi kako treba, ovo je patnja
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Skini mame frontend da uštediš trud :: http://www.zophar.net/frontends/mame/mame-fe.htm :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.