Ne znam kako da ispravim ovo u igrici. Ne desava se nista bilo da ukljucim AA na On ili na Off ili da podesavam u CCC. Nebitno. Mogu da stavim i na 64x i na Aplication settings. Odmah da kazem da je probano sa vise drivera.
Takva je igra jbg, upali AA u podesavanjima i to ti je to, ili pokusaj sa MLAA u drajverima.
:: Ne znam kako da ispravim ovo u igrici. Ne desava se nista bilo da ukljucim AA na On ili na Off ili da podesavam u CCC. Nebitno. Mogu da stavim i na 64x i na Aplication settings :: Odmah da kazem da je probano sa vise drivera. :: :: http://i.imgur.com/PNBtr.jp :: http://i.imgur.com/yjwo5.jp :: :: Jel znate neko podesavanje u igrici da sredi to :: :: :: :: X4 965 BE(3.8GHz),H70, Crosshair 4, EAH6970, HyperX 1600DDR3 C9(4X2GB), Zalman RC1000, SSD V+64GB, WD500AAKS, LG250GB External, LG DVD-RW :: Seasoni X-750, Logitech G510, SAITEK Cyborg PM42, Samsung P2450H
Ovo je slikano sa MLAA i sa SuperSample AA. Ali izgleda da ne utice na ovu igru. Cak i opciju kada promenim u igri na Off recimo i izadjem ne napise mi uopste da potvrdim da li hocu kao kada menjam rezoluciju ili druge detalje. Kako to nisu resili.... Mada sam nasao kako ga ociste ali to je za Nvidia. Regisstar menjaju. Ima AA samo nije Full Screen. A za konzolu sam cuo da je ocajno uradjeno. OK nista onda. Dobra igra ali skoro nije bila neka sa toliko problema. Dziberi naprave igru i ne zavrse je vec je izbace u prodaju. Sigurno je i original takav.
:: Ovo je slikano sa MLAA i sa SuperSample AA. Ali izgleda da ne utice na ovu igru. Cak i opciju kada promenim u igri na Off recimo i izadjem ne napise mi uopste da potvrdim da li hocu kao kada menjam rezoluciju ili druge detalje :: Kako to nisu resili.... Mada sam nasao kako ga ociste ali to je za Nvidia. :: Regisstar menjaju. :: Ima AA samo nije Full Screen. A za konzolu sam cuo da je ocajno uradjeno :: OK nista onda. Dobra igra ali skoro nije bila neka sa toliko problema :: Dziberi naprave igru i ne zavrse je vec je izbace u prodaju. Sigurno je i original takav :: :: :: :: X4 965 BE(3.8GHz),H70, Crosshair 4, EAH6970, HyperX 1600DDR3 C9(4X2GB), Zalman RC1000, SSD V+64GB, WD500AAKS, LG250GB External, LG DVD-RW :: Seasoni X-750, Logitech G510, SAITEK Cyborg PM42, Samsung P2450 :: ::
Ne verujem da je do graficke za sada samo u toj igrici je. Mada imam samo jos jednu jos. Do CPU a jos manje. AA do CPU-a. A ostalo dobro, a ako je grafika pokazalo bi se i nekako drugacije. To sto kosooki slepci ne znaju da rese mrezaste delove u igrama posle toliko godina nije do karte. Ne verujem bar. A Sapphire samo sto nije stavio teletabisa na kaartu nalepljenog umesto onih nalepnica. Rekao sam imacu ASUS ili necu kupovati vise delove za komp. To je bar najlakse samo prestajes da dajes pare na to. Dok ne pocnu da prave onako kako ih placamo. Sto ne pomru svi od radijacije da pevam. Kako se zove onaj sto je bacio atomsku na zute da stavim avatar sliku njegovu.
Ovde je OK ja mislim??? Nema to veze da li sam FullScreen ili nisam tako je u Mafia 2. Ne znam kako to odmah nisam primetio. Nego trek na Chapter 6-7. Ajde zuti pravite to da valja skotovi, manje reklama a vise rada na delovima. Ako neko kupuje skupe delove to sam ja ali znam i da sam kupio najskuplje od najskup[lje da je isto ovo moguce sasvim. Pa to je masovna proizvodnja zutih sta vam je. Tu ima svega. Ameriokanci bi odmah nasli ko je napravio koja osoba doticnu grafiku. Nek daju zutima da im napreave motoro za Apache ili Stealth avion, Abrams. Oce djavola. Sklapajku debeli Ameri koji znaju sta rade a ne ovi sto im se vrti u glasvi od gladi dok pakuju.
Verujte nece jos mnogo dugo biti ovakva situacija. Molice za koju godinu narod da plati 200e grafiku koja sada kosta 400e plus mnogo kvalitetnije napravljenu. Nece moci vise da se fuseri jer je haos u svetu. Ljudi nemaju pare i dojadilo im je. Jos ce morati da padnu cene svega u svetu. Znaci jos jedan ili dve finansiske krize i narod ce da gleda prvo da li ima da jede a posle ovako skupe delove. Od 2012 kazu vec nastaje totalna promena u zivotima ljudi. Sve ce zahvatiti.
Vidite grafika u Mafia 2 je odlicna ali taj nedoradjeni AA u igrici kao da pulsira nekada deo i kada iz razlicitih uglova gledam da se menja. E to me nervira. I prestanite da me lozite da graficka nije u redu. Ne moze da ne valjda na taj nacin da daje solidne skorove a da samo nedaje u nekim igricama lep AA. Da je u svima i da ne rade podesavanja i da promenim 3-4 drivera u nazad i njihov sa sajta e onda bi stvar vec bila zabrinjavajuca.
E sada pazite ovo. Znate one postere i magazine sto skupljate. E ja sam lepo stavio sliku na USB i otisao u fotokopirnicu i fotokopirao. Isto sam uradio i za Assassins Creed 1 i 2 i sada sam obezbedjen sa time. Ali ako nastavim posle Mafia 2 na najteze da igram da li nadjeni posteri na Medium ostaju ili moram da trazim ponovo. Nema sanse da cu sve magazine naci ovako. Tek u 7-8 chapteru sam krenuo to da jurim. Postera imam preko 100 a magazina samo 5-6. Najtezi je Wanted Poster 63 kada se bacas sa ograde i mora da te odzak zaustavi da ne sletis sa zgrade.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.