Burazer (10 godina) trazio neku igru na foru Space(chicken ) invadersa ili neshto tako slicno,tipa: za pc kao one stare za segu ili sta vec ,gde imamo avion(brodic)i lomish milione neprijatelja i na kraju boss.Rekao sam stricu da ima u starcraft II kad predje u kampanji nekoliko sema pa kad ode na brod ima onu igru u igri(viking)ali cica je pikao stoni fudbal u mladosti a ne ovo,pa to da on predje nekoliko sema nije bash realno :) :)
meni,ali ovaj mali je malo(mnogo)probirljiv oce neshto lepse(msm na grafiku)preporucio sam mu ja ranije neshto sto je izlazilo za sega mega drive,ali nece pa nece,oce lepsu grafiku.A onda cmizdri kako necu da mu nadjem igru -djubre malo :)
Tacno,i bas zbog toga ja bih izdvojio Angry Birds posto je fantasticna igra u kojoj bi i razvijao vijuge. ______________________________________________
ako mali voli da mozga umesto da puca, uzmi Braid i otarasices ga se na neko vreme, ukoliko ga zagolica masta da resava one probleme.
world of goo je isto ekstra, mislim da je i primerenija za pocetak. Zasto igrati igre bez poente, nema poente jel da? .) ovako bar razvija vijuge i istrazivacki duh :) (samo mu kazi kako je to polularno i kako svi igraju tu igru sad, i vidi dal nece da proba)
:: UAUUUUUUU Raptor to beše kada imaš ona tri brodia da biraš...od toga sam dobijao epi napade :D.. :: :: support normalit :: :: :: Stari Raptor je za to bez premca :: :: http://www.youtube.com/watch?v=pYa2g9_5Ss :: :: :: :: :: ::
Jets`n Guns odlicna i za matore. Probaj sa MAME emulatorom i romovima sa igrama sa automata NBA jam i slicne igre (street fighter, ostale skrolujuce pucacine bar ih na automatima ima gomila) jos ako imas joypad mali ima da peva ida se igra po ceo dan.
...imas u Gamehouse kompletu igara par dobrih, secam se da sam onu sa helijem igrao dannonocno. Mozes samo nju instalirati, zove se Air Strike 3D, pogledaj na youtube.com... mislim da ce mu se svideti...
Pozz...
Go for GOLD with this heavy piece of ground shaking, rock blasting action with graphics and special effects that will blow you away! The action is insane as you try to save the universe from the deadly threat of more than 270 unique monsters in the campaign of 43 levels of thrilling demolition! Stand as one against many, armed with tons of devastating weapons fitted into one of the awesome great upgradeable spaceships. It`s annihilation at its finest with Jets N Guns GOLD!
Features :
* Jets`n`Guns Game resolution raised to 800x600! * Number of levels of Jets`n`Guns action is DOUBLED! * 7 new customizable Jets`n`Guns ships plus 17 new weapons! * 70 new enemies! * Great new Jet`n`Guns `comic` screens that tell the storyline. * Expanded Jets`n`Guns soundtract with 6 new tracks! * Jet`n`Guns Medals and ranks to be awarded.
System Requirements :
* Microsoft Windows 95/98/2000/XP * Pentium 2 800 MHz * RAM: 64Mb * DirectX 9 or higher
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.