Guilty Gear, postoje razne verzije, malo je drugaciji koncept mozda ti se dopadne.
Zatim mozda najbolji SF ikad SFIII, fight for future valjda. Ima vise verzija tog street fightera 3, trebace ti i cps3 emulator. Ima par jako zanimljivih boraca, narocito je interesantno sto se udarac moze parirati. Ima klip gde lik parira kompleten super kombo.
Soul Edge ili tako nesto bese, nije grafika bas naj naj ali... Takodje ti treba neki emulator.
Ako ti je do malo fajta a sam da fajtas, mozda i comix zone. Emulator potreban, sega legends se valjda zove komplet sa igrom, ne secam se vec.
razor: ko u guilty gear obrne svih 100 zadataka u mission mode taj je baja, tu se baš vidi da su igru japanci pravili, u tom modu je fiksni difficulty a posle njega ti je i na ultra hard prelako.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: igrao sam blazblue.....imam win7 i ne mogu da nadjem emulator koji radi na sedmic :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.