http://goo.gl/EjPG3 Crysis 2 jos jedan obican port sa konzola, a kako su kenjali pre izlaska kako ce pc verzija biti drugacija, stvarno jadno od strane cryteka.
Ne razumem samo zašto je nVidija bacala pare na igru koja ne podržava DirectX 11, Teselaciju o ostala čuda-muda u kojima je još uvek (za nijansu) bolja od AMD-a? Samo će Tortojed biti srećan što mu još jedna DirectX 9 igra bolje radi na GTX470 nego na 6950 pod XP-om u novim pantalonama.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Niko nije rekao da je igra losa nisam je jos ni igrao, ali sam siguran da je moglo biti mnogo bolje da su se malo potrudili na PC verziji. Da li si uopste procitao clanak koji sam postavio, ladno u igri nema podesavanja za grafiku (osim ono extreme, gamer itd.) nema advanced options isto kao i na demu sto je po meni totalna glupost, rekli su kad se pojavila ona beta kako to nije zavrseno i kako ce grafika biti bolja a u stvari ce biti maltene isto. Crytek je bila jedna od firmi koja kako da kazem branila PC ali su sad i oni uradili sto i vecina naprvili igru za konzole i portovali je na PC a pricali su kako ce PC verzija biti zasebna i ne znam kolko bolja.
o tuge i žalosti ... ni pirati više nisu zadovoljni ...
24.03.2011. 14:16
status: user broj poruka: 411
Mene malo boli Q*** da li je krajtek prevario PC gejmere ili ne, što ih je naterao ranije, `na nevidjeno`, da kupe besne grafike, i onda uvalio igricu koju teraju BUDŽET dx9 kartice ... jedino me interesuje da li će moja 5670 da potera ovu dx9 igricu u max. 1280 x nešto i pristojno da ne secka, interesuje me kada će taj `penicilin` na tržište da lepo izlečim i ovaj navodni Far Cry klon, i nakon toga ću je testirati, potom izbrisati iz kompa kao najobičniji spyware i zaboraviti da je postojala. Samim tim, ne smem da negodujem, jer i ovako skinuh DŽABE celu igricu, i igraću je džabe pojavom leka, i ...., hvala onima koji su omogućili da je igram džabe ... i to je dovoljno da ne kritikujem ....
Šta bi bilo da su se predomislili pa izdali igru samo za PS3 ili ono mikrosoftovo čedo, daleko bilo??? Svi bi prodali skupocene grafike za PS3????
Braco bice tu jos sminkanja i jaukacete na kraju da je igra opet prezahtevna.. Stize DX11 pa ce se hardver itekako hvatati u kostac sa igrom..Bice povuci-potegni za slabije platforme
Vidis upravo mi to nije jasno, ako su kao sto kazu igru prvo pravili za pc pa onda za konzole zasto treba patch da bi dobili dx11, a to kolko ce zapravo znaciti taj dx11 to cemo tek videti, iskreno bole me uvo al ne volim kad neko nesto hvali i govori kako oni ovo, ono i nakraju ti daju port, evo cak je i Linus malo prokomentarisao, a kanda ima i jako puno problema sa igrom u multi gpu konfiguracijama http://goo.gl/KIuud
:: Braco bice tu jos sminkanja i jaukacete na kraju da je igra opet prezahtevna. :: Stize DX11 pa ce se hardver itekako hvatati u kostac sa igrom..Bice povuci-potegni za slabije platforme :: :: Štangliranje :: :: :: ::
da igra nije prezahtevna, ne merim ja igricu dal je dobra ili ne po zahtevnosti. .) Mozda ce biti zahtevna, ali opet skenjeli su sve sa ovim crack-om nemoz vise docekati, pa onda, treba ti patch za dx11 ( iako ja nemam karticu dx11) ali nije im neki fazon! @raic : Tako barem izgleda, ova godina je trebala da bude zakon, ali nesto je lose krenulo... Jedino Assasins Creed: Brotherhood mi se svidja od ove godine sto je izaslo do sad...
Jedno pitanje, s`cega konzolijeri nisane u ovakvim igrama? (znam da ima miseva i tastatura za konzole ali jos gde god sam video konzolu (igraonice/prijetlji) pored nje sam video sam samo par dzojpada)
Razlike izmedju DX9 i DX11 bi navodno trebale da budu primetne a ja mislim da ce to biti kerov djokica zapravo. DX11 u okviru patcha su najavili za kasnije i pre izlaska igre.Znalo se da ce igra biti u dx9! Realno Crysis 2 je ok ,fino je nasminkan i glatko ide za sad.. Ocena gamespot-a 8.5,ign-9.0 .Znaci prilicno visoka .Gameplay bi trebalo da obecava a po komtarima ljudi sa foruma koji su probali betu (i sam sam malo tandrljao) kazu da igra obecava i daje odlican dozivljaj.
Sto se tice Linusa,u ovom testu jedino 6990 ima neki problem sa blinkanjem slike sto licno mislim da je neslaganje drivera sa igrom. Svakako ocekujem jos neki patch i peglanje igre mimo DX11 koji su najavili. Bice tu jos poboljsanja bez sumjnje..
Inace,nema veze da li je igra port ili ne.Poenta je da to lepo izgleda,da lepo radi i da bude dobar gameplay.Ima dosta portovanih igara koje su uradjene odlicno npr Dead Space 2!
Štangliranje
:: Vidis upravo mi to nije jasno, ako su kao sto kazu igru prvo pravili za pc pa onda za konzole zasto treba patch da bi dobili dx11, a to kolko ce zapravo znaciti taj dx11 to cemo tek videti, iskreno bole me uvo al ne volim kad neko nesto hvali i govori kako oni ovo, ono i nakraju ti daju port, evo cak je i Linus malo prokomentarisao, a kanda ima i jako puno problema sa igrom u multi gpu konfiguracijama http://goo.gl/KIuu :: :: :: Braco bice tu jos sminkanja i jaukacete na kraju da je igra opet prezahtevna. :: :: Stize DX11 pa ce se hardver itekako hvatati u kostac sa igrom..Bice povuci-potegni za slabije platforme :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Bojim se da nišane džojpadom, pojedini čak smatraju da je to ekstra. To je jedan od razloga zašto nema objedinjenih servera za multiplayer, ovi s konzole bi imali šanse ko i papirni pas da u paklu uhvati mačku od azbesta.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Jedno pitanje, s`cega konzolijeri nisane u ovakvim igrama? :: (znam da ima miseva i tastatura za konzole ali jos gde god sam video konzolu (igraonice/prijetlji) pored nje sam video sam samo par dzojpada :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
:: Jedno pitanje, s`cega konzolijeri nisane u ovakvim igrama? :: (znam da ima miseva i tastatura za konzole ali jos gde god sam video konzolu (igraonice/prijetlji) pored nje sam video sam samo par dzojpada :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
@mixer,ima jos nade,tek treba da izadju prave igre,ovo je tek zagrevanje:ES:Skyrim,Witcher 2,Portal 2,Mass Effect 2,Battlefield 3,DotA 2,Modern Warfare 3,Arkham City,Shift 2,Deus ex HR,pih ne mogu svih da se setim...
@quna,moj drug igra KZ 3 i njemu pucnjava na konzoloma izgleda sasvim prirodno,cak tvrdi da su vestiji konzolasi od PC igraca.Ja sam probao par puta,i mogu samo da konstatujem da ne znam gde udaram,a kamoli da pucam...
Kad pogledama malo ispada da PC tera igračku industriju napred razvojem hardvera, neće niko da kupuje karte od 500e ako njima nema šta da igra. Protivmera tome je veštačko podizanje zahtevnosti u igrama (khm, khm, dx11, khm...). S druge strane konzole teraju industriju u širinu jer tu leže najveće pare pa može da se isfinansira više igara.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Znam da tek treba da dodju,ali mislim da nece ubosti bas svaku... Ipak ovo je Crysis! Toliko prasine, a malo su pokazali DO SAD... Ae da cekamo crack pa da vidimo...
:: @mixer,ima jos nade,tek treba da izadju prave igre,ovo je tek zagrevanje:ES:Skyrim,Witcher 2,Portal 2,Mass Effect 2,Battlefield 3,DotA 2,Modern Warfare 3,Arkham City,Shift 2,Deus ex HR,pih ne mogu svih da se setim.. :: :: @quna,moj drug igra KZ 3 i njemu pucnjava na konzoloma izgleda sasvim prirodno,cak tvrdi da su vestiji konzolasi od PC igraca.Ja sam probao par puta,i mogu samo da konstatujem da ne znam gde udaram,a kamoli da pucam.. :: :: :: :: :: :: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S :: ::
Bah... baš na takve sam mislio. Ekspert verovatno nije ni primetio da na većini pucačina za konzole postoji auto-aim. ... s razlogom.
:: :: @quna,moj drug igra KZ 3 i njemu pucnjava na konzoloma izgleda sasvim prirodno,cak tvrdi da su vestiji konzolasi od PC igraca.Ja sam probao par puta,i mogu samo da konstatujem da ne znam gde udaram,a kamoli da pucam.. ::
Evo pogledah malo video multija, bemliga za aim, teško se provali sa snimka ali hitbox jeste ogroman, ko da gađaš čoveka koji je debeo ko bure a nekom čudnom optičkom varkom deluje mršavo. Ma jok bre, teško će neko da me ubedi da se igranjem ovoga džojpadom postižu neki ekstra rezultati, dok on šara ovako okolo, na pc-ju bi ga triput ukokali ko zeca, blesavo i da se poredi.
:: U KZ 3 multi se ne koristi aim.. :: :: :: i5 2400,GA GTX560OC,P67-UD3,2x2GB Kraljevkamen,E2340S ::
Re: Fantazija@dMaster: ne samo 470, nego i beda od RadeOn...
25.03.2011. 11:43
status: user broj poruka: 10997
5xxx ce ovo moci da tera. A vi, nezahvalnici, umesto da se radujete sto jedna DOBRA igra, sa DOBROM `grafikom` moze DOBRO da se vozi i na osrednjoj masini, ozvalavili ste od kukanja `sto nije DirectX 12.1 compliant`... Kao da je bitno sto `nema podesavanja`. Pa podesi drajver manuelno, ukljuci `forced AA` i AF! Povecaj rezoluciju na 10000x7000 pa dodji ovamo da se hvalis... Sram da vas bude ().
:: Ne razumem samo zašto je nVidija bacala pare na igru koja ne podržava DirectX 11, Teselaciju o ostala čuda-muda u kojima je još uvek (za nijansu) bolja od AMD-a? Samo će Tortojed biti srećan što mu još jedna DirectX 9 igra bolje radi na GTX470 nego na 6950 pod XP-om u novim pantalonama :: :: :: Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
dx9 i dx11 nije tolika razlika u lepoti grafike, kolika je u novcaniku, da se pazare karte dx9 ili dx11
Ko voli lepse nek se izuje novcano za jaku masinu, kome to ne znaci, njemu je jos bolje, moze da se sa dx9 kartom jako lepo igra.
Neke igre osakate sa portovanjem i to gadno , neke prodju skroz ok.
A poredjenje dzojstik tj. dzojped vs mish+tastatura je ludost. Ja garantujem da npr quake III arena ili ti quake live , najbolji igrac na svetu ne moze da me dobije 1vs1, ako igra na dzojpedu a ja na misu i tastaturi , ali konzolasi se kunu da je lakse da se kreces i ciljas sa analognim palicama
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.