Spec-ops od modern warfare dvojke Streets of rage 1-2-3 (treba ti emulator za segu, sa KEGA-om mozes i prek neta) Borderlands Call of duty: world at war ( coop kampanja) Mozes wormse preko tunngle-a hmmm... ne pada mi trenutno na pamet.
Igrao sam jednu igru zajedno sa bratom,mislim da se zove Bomberman.Izgubio sam disk i do sada tu igru nisam nasao.Trazio sam je pod tim nazivom,ali nema je nigde.Radi se o tome da postavljas bombe ispred kutija,negde si poboljsanja tipa brzine i jacine bombe.Kad stavis bombu i sutnes je na protivnika izbijes mu pojacanja i mozes da ih pokupis.Ako neko zna kako se zove igra neka napise.
Igrao sam jednu igru zajedno sa bratom,mislim da se zove Bomberman.Izgubio sam disk i do sada tu igru nisam nasao.Trazio sam je pod tim nazivom,ali nema je nigde.Radi se o tome da postavljas bombe ispred kutija,negde si poboljsanja tipa brzine i jacine bombe.Kad stavis bombu i sutnes je na protivnika izbijes mu pojacanja i mozes da ih pokupis.Ako neko zna kako se zove igra neka napise.
A da li moze recimo Kane and Lynch da se igra u dvoje preko interneta. Jedan da bude Kane a drugi Lynch i koliko za to treba brz internet da bude. Da li je dosta 1.5 brzina. Telekom ADSL. Meni je to veliki, veliki minus sto ne moze neko sa tastaturom i misem jos da se poveze za moj komp jos i da zajedno se igra kao da igra jedan. Samo da nas je dvoje nna jednom ekranu i da naravno protivnika ima vise kako bi tezxina bila ista kao da 1 igra.
U pricnipu ako ima opciju za coop preko lan-a, najverovatnije moze da se igra preko tunngle-a, s tim sto bi mozda morao da cackas po podesavanjima malo.
:: A da li moze recimo Kane and Lynch da se igra u dvoje preko interneta. Jedan da bude Kane a drugi Lynch i koliko za to treba brz internet da bude. Da li je dosta 1.5 brzina. Telekom ADSL. :: Meni je to veliki, veliki minus sto ne moze neko sa tastaturom i misem jos da se poveze za moj komp jos i da zajedno se igra kao da igra jedan. Samo da nas je dvoje nna jednom ekranu i da naravno protivnika ima vise kako bi tezxina bila ista kao da 1 igra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.