Ima li još neko problem sa save game za assassin`s creed brotherhood. Ne znam koliko puta sam reinstalirao igru i svaki put isto, igram, izađem iz igre i sledeći put start new game, nema profila koji sam napravio predhodno. HELP
I ja sam instalirao Skidrow izdanje, ubacio patch 1.01 izlečio, sve radi besprekorno osim što opet nema save game. Sada skidam patch 1.1 da probam i sa tim. Problem je što iz nekog razloga prilikom instalacije ne pravi folder za save na C particiji. Probao sam da ortakov save sa C particije iskopiram kod mene i opet, ništa...
imam skidrow bez ikakvog update-a i radi save sasvim normalno!! ili si skinuo laznu neku skidrow igru ili je mozda win 64(ovo sad samo nagadjam bzvz).....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.