Instalirao ISO fajl koji mi je na staroj masini radio, patchovo na 1.4 i crack od 1.32, ne bitno tako je pre SAVRSENO radilo ! Sadasnja masina C2Q6600, P45 ploca , 2x2GB DDR2 1066,ATI 6850, 1TB F3 Nista klokovano Windows XP SP3
kad se pokrene igra, mis ne radi ! radi u podesavanjima ali kad se ucita nivo NISTA ! moze se kretati levo desno, napred nazad, ali mis NISTA !
Vratio SVA podesavanja na difolt (mada ih nisam ni menjo) i PRORADILO !!! :-) Posle sam opet na MAX podesavanja za video i radi.
E sad me zeza ZVUK ! Posle kratkog vremena igranja krene da KRESTI (iritirajuce i malo zujevito pisti) i ondak posle nekog vremena ugasi komp !
Ovo mi je mozda zbog Gigabyte 6850 ?! mada prolazi sve testove do sada, cak i famozni bench po snegu u Crysis-u , ovo mi je druga, prva je u Crysis-u pucala
Ne može loš drajver za zvuk da ugasi komp. Dosta ljudi je imalo problema sa tim 6850, tj. memorijski kontroler u samom GPU-u je bio problematičan. Probaj još nekoliko igara, pa izvedi zaključak.
Kako bre ne moze?BSOD,ponekad samo crn ekran i restart zbog Realtek ALC1200 na win7 x64 sve do drajvera v2.20..Ista prica bila sa ati 4850,kupih je kada se tek pojavila i do 8.12 drajvera slicni problemi,bas super nestabilno..
Iako ovo nece niko procitati, jer je jako stara tema, problem sam resio slucajno, tako sto sam staru zvucnu Creative Sound blaster Audigy SE zamenio sa Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty !!!
Naime, ja sam u opcijama za zvuk upalio EAX 2 jer pise da i moja stara zvucna podrzava EAX 3 ali izgleda da to ne pije vodu, da je to marketing ! Cim sam ubacio ovu `novu` radi sve bez problema ! :-)
Imao sam ja taj problem sa BAD COMPANY 2 na prosloj ploci i Windowsu i sa nekom verzijom od pre, resenje nisam nasao. Takodje Wolfenstein 2 mi nije radi osa Realtekom davao je neke idiotske odjeke kao i Dead Space i to nije moglo da se resi. Sada ASUS majka sve kako treba. Realtek Sound u zivotu vise, NIKADA. Nijednu verziju. Takodje imam SupremeFX X-Fi koji razvaljuje kakav zvuk ima, a ja na onome sam,o bi budzio, te zvucna, te cooler za NB i na kraju je ploca prsla. Sada samo ROG, sve sto treba vec platis sa cenom. Sem naravno ako imas ludilo zvucnike pa hoces da ti i zvucnici budu u rangu ATI 6970.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.