Skinuo sam CloneDVD verziju i neki zaseban crack...Igra radi extra i mnogo dobro je uradjena(prica,grafika,muzika..),Al gledam ovde na forumu,da svi pisu kako nije izlecena,kako moze da se igra samo do druge misije,kako treba registracija?Ja sam je instalirao,ubacio crack i pokrenuo igru bez registracije i izbacivanja posle druge misije?Samo da se pohvalim :),a sad idem da uzivam u igri...extra je :).
Moderni assassin`s evo neki screensh.. To mi je jedna od misija
E jbg. Preduhitrime medjed :) Bas smo se juce prepucavali kada ce lek i da li ce ga biti... I kao sto je napisao meda, izasla je SKIDROW verzija pa nemoj da se drndas sa ostalim.
da radi :).Al igra je extra dobra,svidja mi se kako su uradili pricu.Nema ono 3h assassin,pa 1min van animusa :),ovo je zanimljivije. @bagyy82 brate ja sam skinuo sa nekog ruskog sajta,nesecam se ni koji je link :),a serijal nema,posto mi radi crack,samo ga ubacis i to je to.
Nije isto kad dobijes full disk na dlanu [ sa njime moze programer da radi sta hoce ] i kad dobijes pola igrice na disku a pola je na serveru pa mora da pecas svaki dll fajl preko rama.
U svakom slucaju igra radi,sto se tice HAWK 2 igra je bila strasna za razbijanje a nula interesantna....
Ma igra je njesra, ni prvi deo nije bio nesto presao sam pola mozda.... Da mi se igra uzeo bih prvi deo opet, ionako dvojka nema nsita sem kao teselacije terena....
:: :: Nije isto kad dobijes full disk na dlanu [ sa njime moze programer da radi sta hoce :: i kad dobijes pola igrice na disku a pola je na serveru pa mora da pecas svaki dll fajl preko rama :: :: U svakom slucaju igra radi,sto se tice HAWK 2 igra je bila strasna za razbijanje a nula interesantna....
Moje misljenje: Extra je..Prvo te uvodi u pricu iz prva dva dela,dosta introa,pa onda krece provod :).Mene je za sad odusevila,evo jos 1 misija i presao sam :D,salim se... :).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.