:: Izlečenost : još uvek neizlečen :: Veličina : 7.79 g :: Lokacija : warez-bb (što ranije nije bio slučaj) :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter.
Zasto nisu krekovali hawx2? Pa jer nUmeju. Zasto nisu krekovali acb? Zato sto JOS uvek neumeju. Jbg. dok oni to odrade prodje nam mlados` I ja sam nestrpljiv, ali glavnije pitanje je da li ce ga biti uopste. Kad ova gospoda izUBIase ove postene ljude, koji rade za lebac i so, da bi se oni najeli kolaca.
Za HAWX 2 me zabole bezvezna igra, a ovo se nadam da ce uspeti a i mnogo vise ljudi zanima AC pa mislim da ce se potruditi neko...
:: Zasto nisu krekovali hawx2 :: Pa jer nUmeju. Zasto nisu krekovali acb? Zato sto JOS uvek neumeju. Jbg. dok oni to odrade prodje nam mlados :: I ja sam nestrpljiv, ali glavnije pitanje je da li ce ga biti uopste. Kad ova gospoda izUBIase ove postene ljude, koji rade za lebac i so, da bi se oni najeli kolaca.
Ovo će biti igra godine i biće izlečena kada ubisoft bude prodao originala koliko je mislio isto kao iprođli put.Platili su razoru da nepravi krek prve dve nedelje.
Ma da bre, u dilu su sa piratima. Jes zabole ih. Pa jebena igra kao igra, priznajem da bolju igru od ac2 nisam igrao jos od max payne-a :) ali sto neko ne bi napravio krek, za retku igru sa avionima koja je po meni sasvim dobra (ne simulacija), ako je mogao za ac2? Sta i to su im platili dok ne prodaju koliko imaju u magacinu diskova?
Ima logike ovo što bunjevac priča. U svetu kad se nešto najavi za određeni datum, onda to tad i stiže. E sad zamisli milione ostrašćenih gamera koji ne mogu da čekaju ni dan više, pa onda odu i kupe igru, a ne da se smaraju kući(LoL) i gledaju komentare i gameplay na youtube-u i nerviraju što tamo sad neko igra igru, a oni ne :)
:: Ma da bre, u dilu su sa piratima. Jes zabole ih. Pa jebena igra kao igra, priznajem da bolju igru od ac2 nisam igrao jos od max payne-a :) ali sto neko ne bi napravio krek, za retku igru sa avionima koja je po meni sasvim dobra (ne simulacija) :: ako je mogao za ac2? Sta i to su im platili dok ne prodaju koliko imaju u magacinu diskova?
Ovaj nastavak igre nece zahtevati stalnu internet konekciju sto znaci da nece imati drm zastitu, jedino ce vam zatraziti internet konekciju kada instalirate prvi put igru kako bi verifikovao aktivacioni kod zatim singleplayer kampanju mozete igrati offline, za multiplayer naravno treba imati stalnu internet konekciju.
Ovo je zvanicno obavestenje od strane ubisofta koje je dato na njihovom zvanicnom sajtu.
Mislim da postoji neki mod za to, da bude bas u full screnu, a ne u wide formatu. Ne znam koja je tacno fora, pa ako bi bio neko ljubazan, neka nam pokaze.
:: jel moze nekako da se skloni onaj crni deo ekrana na 1680x1050 rezuluciji sa gornje i donje stran :: ::
ljudi ja imam skinutu verziju clone dvd sa partisa jos od ranije i u instalaciji na pocetku trazi serial number! ne mogu da ga preskocim, sta se tu upisuje? koji je serial??
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ATI 5850 WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
:: ljudi ja imam skinutu verziju clone dvd sa partisa jos od ranije i u instalaciji na pocetku trazi serial number! ne mogu da ga preskocim, sta se tu upisuje? koji je serial? :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
:: ljudi ja imam skinutu verziju clone dvd sa partisa jos od ranije i u instalaciji na pocetku trazi serial number! ne mogu da ga preskocim, sta se tu upisuje? koji je serial? :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
A jel radi t nova sa krekom kako treba ? I koja je ta verija koja valja od koliko GB ?
:: Prosla clone dvd verzija igre NE VALJA. Ponovna kupovina je potrebna :: :: ___________________________________ :: :: Master Splinter. :: :: :: Jel radi nekom ona prosla clone dvd verzija i jel ima neko serijal ili barem link za serijal :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.