Molim malo upucenije ko moze da mi pomogne oko instaliranja dodatka na igricu. Radi se o igrici Command & Conquer Generals koja je vec instalirana u komp a sada hocu da dodam ekspanziju Command & Conquer Generals Zero hour medjutim pojavljuje se neka datoteka za koju nisam cuo i koju ne znam kako da raspakujem. Datoteka je dmg i toast. U upustvu kaze da ubacim sliku tj da mauntijem medjutim Daemon tools je ne vidi. Kako i pomocu kog programa da to uradim. U koliko je potrebno postavicu i upustvo koje sam dobio
Command And Conquer Generals + Zero Hour With Crack
1) Mount the disk image `Command And Conquer Generals` Note: You need to open this disk image everytime you want to play the game so you might want to move it somewhere where it won`t be deleted by mistake 2) Copy the `Command And Conquer Generals Folder` to your applications folder or wherever it is you want to install it 3) Mount the disk image `Command And Conquer Zero Hour` 4) Drag the `Zero Hour` folder to you `Command And Conquer Generals` folder 5) Mount the disk image `Command And Conquer Zero Hour Crack 6) Copy the crack into your `Zero Hour` folder and click replace
Molim Vas da mi pomognete jer sam veliki fan ove igrice a takodje imam dosta prijatelja koji su takodje zaludjenici. Unapred hvala.
A ja mislio nekom zivot visi o koncu..zbog ovakvih naslova koji su propraceni ovakvim temama vise i ne shvatam ozbiljno kad neko napise hitno. Stvarno ne znam koji djavo za ovako debilnu stvar stavi HITNO
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Mora neko da se bavi reimenovanjem tema i sortiranju istih u odgovarajuci podforum.
:: A ja mislio nekom zivot visi o koncu..zbog ovakvih naslova koji su propraceni ovakvim temama vise i ne shvatam ozbiljno kad neko napise hitno. Stvarno ne znam koji djavo za ovako debilnu stvar stavi HITNO :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
ja ti ne savetujem da instaliras bilo kakve dodatke za generals jer su svi `bushni` crashuje igra redovno sa njima, i plus meni generals zero hour nekad crashuje, kao da ima `memory leak` pocne nenormalno da koci i secka da ne moze da se igra i crash, nema joj pomoci, i zato je ne igram vise nikada!
Znaci skini normalnu verziju iso fajla ili kako god za windows!!
Izvini ali stvarno ne shvatam zasto tako pitanje !? Napisao sam HITNO namerno jer nismo svi ,kao neki,nauceni vec ucimo polako. Medjutim to polako je za nas veoma sporo. Ne bitno to hocu da kazem da je ova igrica meni jedina. Zaista uzivam da igram u njoj kao i jos par prijatelja li mis mo pocetnici u svetu kompjutera i ne mozemo da nadjemo resenje kad nam zatreba pa onda probamo ovako. Jeste HITNO. Za nas jeste jer smo tek skoro saznali da postoji nastavak nase igrice Generals. Posle puno muke da nadjemo i skinemo taj nastavak ispostavi se da nemo zemo da instaliramo...
Jbg . Za nas je HITNO ! U medjuvremenu sam nasao pravu verziju skinuo i instalirao i sada igramo. Ne ljutite se ali je strast prema ovoj igrici veoma jaka. nikad ne reci nikad
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.