Pirunce, stvarno ne znam, ima mnogo takvih igrica...
Evo i ja da se prisljamcim na temu, amda je mnogo manja verovatnoca da ce neko da mi nadje igricu, nego @viljusci, al` ajd`...
Radi se o igrici koja je napravljena negde 98.-2002. god. mislim da nije mladja.
Radnja je da ste u ulozi robota koji se nalazi na(prvi nivo, ne znam za dalje) stepenicama...Cilj igrice je da treba da upravljate misem na svaki deo tela(extremiteta)robota kako bi sisao niz te stepenice...Znaci, klikom misa na odredjeni deo bi se upravljalo, tako da bi uspeo da se spusti tj. da se ne strmoglavi. Igra je instalicona, ali mnogo podseca na danasnju fles animaciju, ali nije...Trazim igricu najvise zbog same muzike(teme) u njoj...
Ko ovo uspe da mi nadje, pa ne znam...dajem sve osim compa!
Jos jedan detalj je da nije veca od 20-ak mb. I da je pokusam zanrovski svrstati, to bi bila nekakva simulacija, valjda.
Nije lost your marbles nazalost. ima samo jedan prozor za igru. i loptice padaju odozgo na dole kao kod tetrisa. kada se spoje minimum 3 iste poniste se i donosi bodove. stara je bash. i ne nije dx ball
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.