imam igru kupljenu preko steama , igra je za single player i multiplayer , igra je otkljucana u fulu , tj. otkljucano joj je svih 10 prestiz modova, sve klase , svi perkovi, sve boje , i sve ostalo sto se moze otkljucati, znaci ful fulova sto je veoma retko.
e sada interesuje me posto je prodajem da li je puno da trazim 3000 za nju.
Ionako može da se igra za dž, i to komfornije, dedicated serveri, modovi, do jaja ping... a i nije merak da kupiš sve već otključano tako da ti neće dići cifru.
Jedino da nađeš nekog neobaveštenog i uvališ mu na kvarno.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Inace meni pinguje kao govedo, i to veoma redovno, ne uvek ali redovno, sve preko 150 200, nzm dal da psujem provajdera ili nzm(1.5mbit je net), nervira me, i nece ni da me puste na neke servere jer je za low ping only :@
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.