Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
DarkVoid problem
STRANA 1 OD 1
cojka032 DarkVoid problem 11.03.2011. 01:39 T34429

status: user
broj poruka: 297
Instalirao sam navedenu igru i sve mi lepo radilo medjutim posto sam povecao rezoluciju i efekte morao sam da resetujem igru da bih video promene ali kad sam je drugi put podigao zamalo se nisam slogirao . Igra se nije pokrenula u Full Sckreen u iako je na 1680 x 1050 rezoluciji pa sam to fixovao pomocu Alt+Enter ali eto novog iznenadjenja ukljucen je 3D tako da mi je slika pomerena na foru crveno plavo. Ja sad reko aj da vratim na default kad ono nista cak sam skinuo i drugi lekic ali nisam resio problem pa ako neko ima iskustva da mi kaze kako da se resim 3D efekta neka mi odgovori posto mi je igranje ocajno u windowed modu zato sto je FPS pa kada mi kursor predje preko ekrana pocne nisan da mi se okrece brzinom svetlosti.
Da napomenem imam Nvidia GTS 250 512Mb a 3D je iskljucen cak su i driveri smaknuti ali leka nema.
Unapred hvala .
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs