instalira se igra, ali kad dođe do directx dela i C++, počne da vrti ta dva u krug i šta god da klikćem on instalira jedno pa krene drugo.. jel može to nekako da se sredi ili `da skidam` novu kopiju??
Ja kad sam jre igrao cini mi se da sam samo ostavio da vrti i posle par desetina puta je instalirao, znaci samo pusti neka vrti jedno sta znam 15ak minuta...
baš tako. Izađi iz instalera i to je to. Naravno, posle je krekuj. Inače, igra je odlična. Jedna od retkih koje su me impresionirale u poslednje vreme.
instalirao sam je, pustio da prođe jedan krug directx i c++ i prekinuo instalaciju, krekovao i kada pokrenem, prođe onaj thq i ono drugo šta ide i crn ekran... šta ga sad `ebe?
Ja inace ne volim te hack and slash ali darksidersi su jedina igra tog zanra koja mi je odlicna i koju sam sa uzivanjem odigrao, prica i likovi su fenomenalni,
inace diablo i slicne iogre koje ovde vecina voli su najobicnije farmanje do besvesti sto kazes ti dosadno za medalju , ovo je bar farmanje sa akcijom, bar ja tako gledam.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Poz ljudi idem na more danas vi se lepo pisite kuckajte napusavajte pa se cujemo za 10 dana.
Ako samo moze da mi neko baci na mejl kad budu izasli darksidersi 2 neku prodavnicu koja ide 100% moze i torent jer kad dodjem imam dan dva do kraja odmora, pa da me saceka igra cim dodjem skinuta (ko brine o macki ce da je skine)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.