Skinuo sam i instalirao ovu igru... Zna li iko koja je fora ovo sam updateom? Kad pokrenem igru navodno on trba da pocne da update igru, ali kod mene samo stoji! Skinuo sam sa njihovog oficijalnog sajta.
Tako sam i ja mislio ali nista se ne desava! Pokrenem igru i samo mi se u centru okreve kruzic kao da nesto ucitava, i tako stoji... Pustio sam ga 20 ak minuta ali nista se ne desava!
Probaj kasnije možda je neko preopterećenje pa puk`o server Ja trenutno igram posle malo duže pauze,odradio mi je update juče bez problema :: :: :: :: Tako sam i ja mislio ali nista se ne desava! Pokrenem igru i samo mi se u centru okreve kruzic kao da nesto ucitava, i tako stoji... Pustio sam ga 20 ak minuta ali nista se ne desava!
:: :: :: :: Tako sam i ja mislio ali nista se ne desava! Pokrenem igru i samo mi se u centru okreve kruzic kao da nesto ucitava, i tako stoji... Pustio sam ga 20 ak minuta ali nista se ne desava!
Meni se bez problema update-ovao juce. Mislim da update fajlove skida preko torenta pa je mozda neki problem tu, firewall ili nesto.Mene je vazda zezao CoHo koji se isto update-uje preko torenta pa sam morao svaki update pesaka da skidam bittorrentom.
Pa bez muke nema ništa. Još malo pa će sve iz početka... Ja više nemam nameru da se bakćem a i smorio sam se. Svi su full nabudženi T-54, IS-3, IS-4, IS-7, GW Panther, svi imaju sve dodatne module i posade obučene na 100% sa dva sekundarna skila i tercijalni na ~70%. Imam ~3000 zlata i 170 000 freeexpa koje će otići na GW Tigra ali treba mi još para, verovatno ću prodati nešto od tenkova da probam GW Tigra.
:: :: oho vidim da ima josh igracha :) ja cu poludeti dok dodjem do ferdinanda, i T-32. trenutno mi je T29 u fulu. 105mm gun :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.