ima li nesto ovako i za fifu 11? msm na update za rooster(msm na nove igrace u timovima?) znam da EA je govedo i nista ne izbacuju, ali ako ima neki drugi sajt gde ima da se downloduju updatovani timovi??
Svaka ti cast tropicano, sjb si me samo tako, sadmogu samo da pokrenem igru ali i ne da je igram! Cima stisnem na kick-off igra puca... Sad ponovi moram da je instaliram... :(
:: :: :: :: Svaka ti cast tropicano, sjb si me samo tako, sadmogu samo da pokrenem igru ali i ne da je igram! Cima stisnem na kick-off igra puca... Sad ponovi moram da je instaliram... : ::
:: :: :: :: Svaka ti cast tropicano, sjb si me samo tako, sadmogu samo da pokrenem igru ali i ne da je igram! Cima stisnem na kick-off igra puca... Sad ponovi moram da je instaliram... : ::
...za tropicana, evo malo sam procitao komentare i izvalio kako se sta radi, sad mi sljaka u fulu, jedino imam jos samo jedno pitanje? Jel moram stalno da pokrecem igru iz kitservera?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.