Čime li ga hrane kada bljuje vatru iz guzice, rocket propelled asshole...knight. Gledam video, i, smaram se. Cela igra ide u ritmu: skok-skok-skok-skooooook-skooook-skoook-skok-skok-skok-skoooook-skoooook.... u međuvremenu mlatara extremitetima. Jeste li primetili pattern pojavljivanja protivnika i prepreka - prati ovo skakutanje, u istom, smornom, ritmu.. verovatno se kasnije ubrzava tj. povećava broj smorova pa do lipsanja. Možda je nekom i zanimljivo, a svakako dobro za vežbanje koordinacije i reflexadi.
Ljubitelji platformi mogu da pogledaju i Blade Kitten, nije loše uopšte.
A od tih sitnih koje nisu platforme nedavno se pojavila Magicka, dobar koncept i zanimljiva igra, solidan humor takođe, vredi probati mada prilično loše izgleda.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Ovo je samo brzopleti zaključak, nisam to ni probao a nezahvalno je mlatiti onda, a ipak sam to uradio. Takav je ovaj forum. Uvek neko nešto izlupa pa se posle puši.... dok se ne ugasi. Ma glavna je vest da Cryses 2 radi na 8800 `ladno kao špricer... i šta ćemo sada sa 595 i Antilles-ima, ja stvarno ne znam.... igraćemo platforme?
Malo sam posmatrao ovaj @muff-ov sindrom:), igrica izgleda simpaticno, bas cu da je probam. Vidim da je matora i da su je skoro svi vec igrali u klinackim danima, ali meni je promakla. Doduse, odavno me nesto ne privlace igrice, ali ovu cu da probam.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: ovaj sa raketnim pogonom u dupetu,igramo trine :: :: hvala gilopile
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.