Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Darkspore mini recenzija
STRANA 1 OD 1
ilicstefan Darkspore mini recenzija 06.03.2011. 14:11 T34270

status: user
broj poruka: 1577
Uzeo sam beta key i reko ajde da je probam.

Ovo je igra u kojem vodite tim vanzemaljaca sastavljen od tri vanzemaljca koji su genetski poboljšani kako bi mogli da se bore protiv drugih vanzemaljaca koji su zaraženi darkspore supstancom. Na početku svakog nivoa izabirate vanzemaljce sa kojima ćete ići u borbu i tada nivo počinje. Možete kontrolisati jednog vanzemaljca u trenutku ali možete izabrati i nekog drugog pritiskom na određeni taster čak i usred borbe (tipa ne sviđa vam se warrior tip nego hoćete ranged tip vanzemaljca, stisnete taster i on se pojavi a trenutni nestane). Tokom igre ćete nailaziti na sporadične predmete kojima između nivoa možete da unapredite svoje vanzemaljce. Na kraju svakog nivoa možete očekivati talas neprijatelja koji predstavlja u suštini neki izazov izdržljivosti u igri. To je ujedno i neki boss nivo. Takođe je bitno napomenuti da se u igri koristi sistem za lečenje i obnavljanje energije koji je isti kao onaj koji će se koristiti u Diablo 3. Mogu reći da sistem veoma dobro funkcioniše.

Dole sam po pasusima ostavio moje neke ocene pa ako vas interesuje pročitajte.

Igra je klasičan hack and slash rpg, lako ćete se navići na sistem samog igranja, sve što ćete koristiti tokom igre su brojevi od 1 do 8 miš i tasteri q w e r. To je to. Nije nešto preterano teška, može da je igra i najveći novajlija u rpg svetu. Manjak ovome je što kontrole nisu podesive. Moja ocena bi ovde bila 4+

Grafika je kao što sam i očekivao malo dečija, kao da su grafiku iz red alert 3 prebacili ovde, sve baš nekako dečije, najviše liči na red alert 3 kao što sam već rekao i na tiberian twilight. Pored toga grafika sama po sebi ne izgleda loše što se tiče detalja. Nema mutnih tekstura, ima lepih efekata... Moja ocena ovde bi bila između 4 i 4+, ništa spektakularno ali dopadljivo, malo da su samo uozbiljili grafiku i to bi bilo full.

Zvuk nije loš ali ćete primetiti poznate zvukove iz ostalih EA igara, kao da su ih reciklirali iz svojih starijih naslova. Npr. onaj brodski kompjuter zvuči kao kompjuter kod vanzemaljaca u tiberium wars 3, a neki od heroja u igri zvuče kao vanzemaljske jedinice iz takođe tw 3. Od mene jedna 4 na staklenim nogama.

Muzičke numere su gotovo neprimetne. Jednostavno ako sami ne sednete i ne slušate muziku nećete je ni primetiti. Od mene ocena 2

Igrivost je dobra, likovi su responzivni na komande, interfejs je pregledan i u svakom uglu imate neko uputstvo kako se nešto koristi. Od mene ovde igra ima 5.

Faktor zabave je u prvih pola sata dobar, otkrivate kako igra funkcioniše i kako sve radi pa je zanimljivo, kombinujete razne likove u igri... Ali posle pola sata igra postane repetitivna, sve se na kraju svodi na ulazak u nivo i tamanjenje svega što se pomera. Od mene jedva 3.

Priča je polu zanimljiva. Ima dobru ideju i dobar zaplet ali ne odvija se u dobrom pravcu. Ovde neću mnogo pisati kako ne bih otkrio previše od priče. Od mene ocena 3+.

Sve u svemu nešto između 3 i 4, možda malo više naginjanja na 4. Ništa spektakularno, dobro je možda za rpg početnike i za mlađu populaciju. Za Diablo, Titan Quest, Torchlight, Sacred igrače ovo može da posluži jedino za ubijanje vremena. Nekima se možda čak neće ni dopasti.

Ovo je moje neko mišljenje o ovoj igri, možda opis nije previše opširan i detaljan za nečiji ukus. Takođe nešto od ovog se možda promeni jer je igra još u beta fazi.

Ako neko hoće da uđe u beta testiranje treba da se registruje na gamespot ako nije već registrovan, zatim treba u search bar da upiše darkspore i kada se stranica učita samo treba da klikne na link ispod koje glasi `beta key giveaway`. Tada će dobiti ključ za igru i uputstvo šta dalje da radi.

Nadam se da sam pomogao sa ovom opisom. Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs