Skinuo sam ovu igru instalirao je ali kad hocu da je pokrenem nesto ucitava 100 godina... Server status, News i Community se non-stop ucitava i nista se ne desava? Ne reaguje niti opcije niti logs. Kako da pocnem igru?
Kada instaliras taj neki klijent koji si skinuo on treba da se updateuje. To prvi put verovatno traje dosta dugo, tako da sasekaj... radi nesto drugo dok ti se to ne zavrsi^
Budi strpljiv. update je oko giga ali mnogo sporo ide. Ostavi ga preko noci da skida. Meni je trebalo dosta da skine sve. Mozes slobodno da uninstaliras pando media booster kad se update-uje klijent jer ti ne treba a samo ce ti bezveze vuci upload. Ako neko hoce da cepamo zajedno neka ostavi ovde svoj nick koji koristi u igri (mada cisto sumnjam da ce se neko javiti :D).
Koliko sam ja tebe shvatio, ti si skinuo igru, ali kada je pokrenes ocitava ti se server status, news i community 100 godina?
ako jeste to, skines registry fixer, naci ces ga na njihovom forumu, i pokrenes ga pre otvaranja LoL-a, onda ce ti sve raditi...taj problem sam ja imao...
AMD Phenom II x4 955 BE DDR3 Kingston HyperX 2GB Gigabyte 890XA-UD3 8600GT 256MB DDR3 Xilence 500W TrendSonic Wizard
Ma skinuo taj registry fix zavrsio update i sve bilo ok pise da sam online a onda pritiskom na play bude ovo: The launcher has experienced an error!Please restart aplications!
treba mu par minuta da se loguje (kao da im laguju serveri), spor odziv u klijentu, u igri ...ceo dan mi se ping ne spusta ispod 130 a i kod ostalih je slicno ...Danas ih nesto zeza, probaj sutra.
BTW, ja sam pre nekih nedelju dana skinuo US klijent (nesto su bas cackali oko EU pa sam se smorio) i nije bilo veceg apdejta od 20-30mb ...
Sto se tice tog problema sa registry, nije mi se desavalo.
`The launcher has experienced an error!Please restart aplications!`
Tipicno pucanje igre ovo nema veze sa reg. i ostalim podesavanjima, vec greska u windowsu, smanji OC, mozda je memorija problem, windows ima gamadi u sebi, sto se tice onog fix-a to moze i preko windows internet explorera da se odradi samo da se ociste cookies i history i offline files ida se podese sigurnosne opcije u njemu.
Probaj da skines Internet Explorer 8.0 mozda ce u njemu brze i bolje da radi.
:: `The launcher has experienced an error!Please restart aplications! :: :: Tipicno pucanje igre ovo nema veze sa reg. i ostalim podesavanjima, vec greska u windowsu, smanji OC, mozda je memorija problem, windows ima gamadi u sebi, sto se tice onog fix-a to moze i preko windows internet explorera da se odradi samo da se ociste cookies i history i offline files ida se podese sigurnosne opcije u njemu :: :: Probaj da skines Internet Explorer 8.0 mozda ce u njemu brze i bolje da radi
Ma jok, puca svima klijent s`vremena na vreme, meni recimo kad sam afk duze vreme.
su mnogo stabilniji, nema problema sa chatom, nema cekanja kod logovanja, nadje ti igtu bukvalno za par sekundi, nebitno da li je ranked ili ne ...ali ping je problem, ne spusta se ispod 200-250, bar meni. A igrao bi tamo.
Inace ta greska sa launcherom se i meni desava takodje kad sam neko vreme afk ...
Ali su stabilniji, i npr kada se prijavite kao premade 5v5 dosta brze pozove.. Ovaj eu jos sredjuju.. add sam neke koji su ostavili nick, oni koji nisu, neka adduju mene: `Srk33`
AMD Phenom II x4 955 BE DDR3 Kingston HyperX 2GB Gigabyte 890XA-UD3 8600GT 256MB DDR3 Xilence 500W TrendSonic Wizard
na US serverima je ping visok, inace su dosta stabilniji (mislim na to da nema problema sa chatom, redovno se servisiraju, azuriraju ...ovi u EU kao da su malo zapusteni al sta da se radi ...to nam je sto nam je. Malopre je bilo strasno bagovanje, sve je igra izbacivala, uzas. Odigrao sam jedan custom All Mid All Random i tu je bilo dobro ...kasnije cu da uletim opet na jednu partijicu ...inace, meni je nick kao i ovde na forumu pa....
Ajde ko je na EU serveru neka ostavi nick, pa da napravimo 5vs5:) Inace moj je Glac1er pa hoce neka me doda, inace igram ovu igru od beta na USA serveru...
Iako imam 5v5 team sa ortacima, tj igramo kad se skupimo...
07.03.2011. 18:56
status: user broj poruka: 320
Kada igram sam uvek dobijem neke noobove...pa nije lose ni ovako da se skupimo... kada otprilike igrate? takodje, ako hocete mozemo i preko skype-a da pricamo .)
Nije fer, Katarina je na zapadu, a ja je kupio pre par dana :)
Doduše razumem ih zbog ovoga jer zaista su počeli da imaju problema. Non stop mora da se čeka na ulazak u igru, a u nekim časovima kada se ikra aktivno red za čekanje je i po 2 sata.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.