Meni je zvuk nesto sjeban, prejako je sve, a podesavanja nece da mi cuva za zvuk sam oza grafiku. Jel tebi rade podesavanaj za zvuk ono music volume itd. jel mzoes da podesavas to ?
:: Probah sinoć, Skinuo sam steam verziju ranije, raspakovao je phoenixom, raspakovao update, krek, krekfix, krekfix 2... i to je to :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Ne mogu sad da probam, kad se vrnem. Nisam sinoć dirao zvuk, nisam ni morao, bio je normalan.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Meni je zvuk nesto sjeban, prejako je sve, a podesavanja nece da mi cuva za zvuk sam oza grafiku. Jel tebi rade podesavanaj za zvuk ono music volume itd. jel mzoes da podesavas to :: :: :: Probah sinoć, Skinuo sam steam verziju ranije, raspakovao je phoenixom, raspakovao update, krek, krekfix, krekfix 2... i to je to :: :: :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: ::
:: Ne mogu sad da probam, kad se vrnem :: Nisam sinoć dirao zvuk, nisam ni morao, bio je normalan :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Meni je zvuk nesto sjeban, prejako je sve, a podesavanja nece da mi cuva za zvuk sam oza grafiku. Jel tebi rade podesavanaj za zvuk ono music volume itd. jel mzoes da podesavas to :: :: :: :: :: Probah sinoć, Skinuo sam steam verziju ranije, raspakovao je phoenixom, raspakovao update, krek, krekfix, krekfix 2... i to je to :: :: :: :: :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: ::
Stvarno slajderi za zvuk ne rade, i ambijentalni su prejaki u odnosu na govor. S izobličenim zvukom iz klipa nisam imao problema, čujem neki se žale na audio kodeke, igra valjda koristi ogg.
Svejedno, igra je neupečatljiva u svakom pogledu, grafika onako, zvuk krš, radnja bleda kopija Freedom Fighters... bulletstorm je bio mnogo zabavniji.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Meni je ocajan zvuk od zvuka oruzja pa do zvuka okruzenja, jedva cujem likove sta pricaju na primer, a oruzje zvuci. :: :: Ovako nekako sam ojos gore kod mene :: http://www.youtube.com/watch?v=8wJKisiTI8 ::
Probao na rip verziji od 2,5 gb i radi savrseno. Jedino sto ne prihvata stari save pa mora da se igra od pocetka. Ova igra ima api DX11,ali se uopste ne primecuje.U svakom slucaju graficki dosta podseca na CoD-Black Ops i vredi igrati iz pocetka.
:: :: :: fale mi neki x3d fajlovi za pokretanje igrice, mislim da je u pitanju directx, koji da skinem i odakle, windows je 7, 32bit, sveza instalacija
:: jok to je preinstalled verzija... radila kao zmaj dok nisam stavio novu instalaciju windows- :: :: :: sigurno si dobio directX uz igricu, proveri :: :: :: :: http://hd-torrents.org/torrentbar.php?/75087.pn :: :: http://hd-space.org/torrentbar.php/13088.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: fale mi neki x3d fajlovi za pokretanje igrice, mislim da je u pitanju directx, koji da skinem i odakle, windows je 7, 32bit, sveza instalacija
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.