Pa ovo sve sam sklepao u Unity 3D i koristio sam C# i JavaScript za skriptovanje. Kola imaju trenutno poprilicno prostu logiku, mada po svemu dobro odradjuju posao. A ostalo sam samo napravio eto da bude nesto dostupno. Naravno sve je bez tekstura. Mozda cu malo vise doterati osvetljenje.
Sledece planiram da odradim manuelni shift, i da prepravim ovu automatiku da radi malo bolje. Takodje moram malo da se poigram sa bump i inner cam. Eh da, kamere se menjaju na c :) Fali i reset i jos ponesto od komandi, tipa svetla, mozda i brisaci, ali to kasnije. Takodje sam poceo da odradjujem zvuk za kola, e to je malo zeznuto, ali mislim da cu uspeti. Svidja mi se sto mogu da odradim od Mono pa sve do ProLogic 7.1.
Najvise vremena ce mi od svega oduzeti sklapanje staza i doterivanje samih modela sa teksturama. Eh da, cak sam i volan zaboravio da uradim da se okrece :)
Poprilicno sam zadovoljan sa kamerama sto sam ih odradio, ali kao sto rekoh moram poraditi da bumper i inner cam vise. A i ove dve spoljasnje kamere moram da odradim da ne zalaze iza nepokretnih predmeta i da mozda malo vise prate konture terena.
I na posledku, treba uraditi meni sa opcijama itd itd.
Mislim da ce ovo dobro ispasti, samo da ne izgubim volju :)
BTW, za ovo mi je trebalo oko 2h, da ne ubrajam vreme za model, jer za njega mi je trebalo dosta dosta vise, a nije jos zavrsen.
Drago mi je da Vam se svijda :)
Pozz...
Igru sam skinuo i pokrenuo i pravo da ti kazem da sam odusevljen onim shto moze da se uradi za 2h. Cuvaj se samo da ovo nevide rusi pa da te otmu i da te nevidimo vise. Josh jednom znaci igra je vrh!!! Samo tako nastavi a ako treba bice i finansiske pomoci budi siguran.
...upravo sam malo dovrsio Mercedes S600 i Audi A8 W12, tako da bi sa BMW 760i bili idealna kombinacija :) Da sklepam neki bolji curse (track ili sta vec) i da malo doradim, pa cu uploadovati da se malo igrate :)
A i da napravim neki basic AI da mozete sa protivnicima igrati...
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.