Pa ja je imam već 15 dana? Prešao nekoliko nivoa i ništa specijalno mi se nije dopalo. Malo počinje da koči na kasnijim nivoima i dugo se čeka na učitavanje, kao da se blokira pa tek krene. Ipak može da se odigra.
evo sss ti okacio, nego ocemo mi da skinemo pa medju sobom da razmenimo rezove ovde...ja i meda imamo `iste` procesore on ima 6870 ja GTX460 da vdimo malo kako radi nova kriza i to...mogu i drugi da se ukljuce. Mozes i ti sss da odradis ali ti ima x6, taman da vidimo kolika je razilka 4 i 6 jezgara u krizi - ako je ima uopste :)
Sr***e. Slikao sam par fotki sa Fraps-om da se vidi kako sve to izgleda, ali mi Imageshack ne dozvoljava da ih upload-ujem, jer su fajlovi previse veliki. Jel znate da li bih mogao preko neceg drugog da ih up, a da me ne smara o tome da su velike slike?
:: Sr***e. Slikao sam par fotki sa Fraps-om da se vidi kako sve to izgleda, ali mi Imageshack ne dozvoljava da ih upload-ujem, jer su fajlovi previse veliki. Jel znate da li bih mogao preko neceg drugog da ih up, a da me ne smara o tome da su velike slike :: :: ::
Odigrao sam Betu a ovaj demo mp sam skinuo cim se pojavio i igram ga extra je, sto se tice registracije baguje moras da kucas nov nick kojeg nema u njihovoj database i nov mail tako sam ja probao par nickova i par mailova i na kraju sam uspeo da se registrujem
Jel ce original Crysis 2 da bude dx10-11 ili dx9 ???? cudno mi da nema ni u onoj beti ni u ovom demou da se prebaci na dx10 or 11
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.