Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The sims 3 - secka?!?
STRANA 1 OD 1
Plamen The sims 3 - secka?!? 27.02.2011. 19:45 T34052

status: user
broj poruka: 2836
Instalirao sam The Sims 3 po 3-put i desava se to da prilikom igranja igrica secka (na kratko i ne toliko cesto) prilikom pomeranja scroll-a (kad povlacim kameru levo desno). Instalirao sam dodatak Outdoor living stuff i isto se desava. Trenutno koristim Win7 i najnovije nvidia drajvere, takodje igricu sam bio probao prethodnom win7 sa drugim drajverima za grafiku i na XP-u, uvek se isto desava. Takodje smanjim grafiku na low i manju rezoluciju isto se desava tako da sam 100% siguran da nije do graficke. Pogledam zahteve pise 1.5GB ram-a, neka slaba grafika i procesor moze i single core. Masina je: INTEL C2D e7300, asus 9600GT 512mb, 2GB kingston ddr2, wd 320gb 16mb... Sve igrice funkcionishu besprekorno, takodje 10.5k na 3dmark06... Ne znam do cega moze da bude problem. Ne verujem da bi neki patch resio problem zato sto sam instalirao ovaj dodatak i isto se desava. Takodje sam ukljucio vsync isto se desava. Jel ima neko slican problem? Da nije mozda zbog rama, msm da zahteva igrica 4gb?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats Re: The sims 3 - secka?!? 27.02.2011. 20:00 #299719

broj poruka: 4537

Ja je nisam igrao nikad ali vidjao sam neke silne updejtove za nju po raznoraznim sajtovima.
Pokusaj da nadjes neki po onim nasim narodnim sajtovima.
100 % je do toga.
raic re 27.02.2011. 20:13 #299725

broj poruka: 9006
Baš sam nedavno nekom liku dao tu igru sa svim mogućim dodacima, originalna igra je pečovana pečom koji dođe uz poslednji expansion, ne sećam se koji je tačno. Ima athlona 5000+, 2gb rama i takođe 9600GT, igra radi bez problema.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

Gare87 to je do igre 27.02.2011. 20:36 #299744

broj poruka: 4701
i meni kad skrolujem zumiram istovremeno oce da koci malo, ali to ne smeta uopste, takav je bio i sims 2, inace ovi dodaci su svi njesra, samo ubaci world adventures i nista vise, ja cekao da se pojave neki bolji kao sto je bio night life, pets, seasons za sims 2 ali nema jos nista.......inace obavezno zadnji patch za osnovnu verziju, jer igra ima dosta bagova, inace igra je super za razbibrigu........

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

Plamen re 27.02.2011. 21:44 #299772

A jel nije frka da mi posaljete neki link odakle da skinem zadnju verziju patch-a i crack-a ali da su provereni? Posto mng kuburim sa tim, uvek nadjem nesto pa ispadne da nije dobro...

raic Klimavo 27.02.2011. 21:54 #299777

Ako pečuješ igru na previše novu verziju tražiće da apdejtuje dodatke, jedino da napipavaš koji je najnoviji peč na koji taj outdoor living neće da se pobuni, probaj 1.17, taj peč dođe uz ovaj poslednji expansion late night.

Na kraju krajeva uvek možeš da instaliraš late night samo da vidiš da li će peč pomoći.

Gare87 mnogo je sve to tupavo :) 27.02.2011. 23:35 #299828

recimo ubacis novije patcheve i onda ti oni blokiraju custom content pa ne moz igras u bonus gradu, drzi se prvog petcha koji trba za dodatak(ke) i za njega lek i to nadjes na netu, trebalo bi da ima objasnjenje i svi potrebni fajlovi na warezu, mada kao sto rekoh dok osposobis da radi sav custom content ima mLogo jebavanja.......

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

vrebac Re: Klimavo 27.02.2011. 23:53 #299842

broj poruka: 122

Jel dovoljno da se instalira taj patch ili trebaju svi redom?
:: Ako pečuješ igru na previše novu verziju tražiće da apdejtuje dodatke, jedino da napipavaš koji je najnoviji peč na koji taj outdoor living neće da se pobuni, probaj 1.17, taj peč dođe uz ovaj poslednji expansion late night
::
:: Na kraju krajeva uvek možeš da instaliraš late night samo da vidiš da li će peč pomoći
:: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: Furthermore, always carry a small snake.

raic Re: Re: Klimavo 28.02.2011. 00:06 #299852

Samo taj

Jeste, jebada je malo za custom content, ovim redosledom provereno radi:

Originalna igra pa instaliraš dodatke hronološki dok ti neki od njih ne zatraži da glavna igra bude pečovana, onda je pečuješ pečom koji je stigao uz late night u folderu support pa instaliraš dalje - nikako ne pečovati igru preko neta.

world adventures expansion
ambitions expansion
High-End Loft Stuff
Fast Lane Stuff
Outdoor Living Stuff
i na kraju Late Night i krek za njega i to bi trebalo da radi.

:: Jel dovoljno da se instalira taj patch ili trebaju svi redom
:: :: Ako pečuješ igru na previše novu verziju tražiće da apdejtuje dodatke, jedino da napipavaš koji je najnoviji peč na koji taj outdoor living neće da se pobuni, probaj 1.17, taj peč dođe uz ovaj poslednji expansion late night
:: ::
:: :: Na kraju krajeva uvek možeš da instaliraš late night samo da vidiš da li će peč pomoći
:: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: :: Furthermore, always carry a small snake.

vrebac Re: Re: Re: Klimavo 28.02.2011. 00:22 #299860

broj poruka: 122
Fala care!
:: Samo ta
:: Jeste, jebada je malo za custom content, ovim redosledom provereno radi
:: Originalna igra pa instaliraš dodatke hronološki dok ti neki od njih ne zatraži da glavna igra bude pečovana, onda je pečuješ pečom koji je stigao uz late night u folderu support pa instaliraš dalje - nikako ne pečovati igru preko neta
:: world adventures expansio
:: ambitions expansio
:: High-End Loft Stuf
:: Fast Lane Stuf
:: Outdoor Living Stuf
:: i na kraju Late Night i krek za njega i to bi trebalo da radi

:: :: Jel dovoljno da se instalira taj patch ili trebaju svi redom
:: :: :: Ako pečuješ igru na previše novu verziju tražiće da apdejtuje dodatke, jedino da napipavaš koji je najnoviji peč na koji taj outdoor living neće da se pobuni, probaj 1.17, taj peč dođe uz ovaj poslednji expansion late night
:: :: ::
:: :: :: Na kraju krajeva uvek možeš da instaliraš late night samo da vidiš da li će peč pomoći
:: :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite
:: :: :: Furthermore, always carry a small snake.

Plamen re 28.02.2011. 11:28 #299966

skinuo sam: Sims3_1.2.7.00001_from_1.0.631.00001 Ali nece da se instalira. Pise da` the setup detected that the instaled game region for this update is incorect
The game required different game region in order to be installed. u prevodu treba mi 1.0.631.00001 koji ja ne mogu nigde da nadjem

Jel moze neko da mi posalje LINK odakle da skinem SAMO JEDAN patch FULL, da ne moram da se zafrkavam sa 10-15 updejta, i ta pretrazujem ceo net?!?
raic re 28.02.2011. 12:09 #299979

Skini peč za tvoju verziju igre, najverovatnije imaš USA verzju.

Ako te mrzi, promeni u registry-u regionalni kod za igru. Ideš valjda u local machine -software - the sims - sims3 i videćeš region code, 1 je amerika, 2 je evropa.

Mislim da krek za outdoor stuff neće raditi sa tako svežom verzijom igre, ali probaj u svakom slučaju.

Plamen Re: re 28.02.2011. 12:31 #299992

Koju verziju?!?!?!?

Na internetu nema ljudski patch - CEO , vec sve su tipa sa tog patcha na taj, samo dodaci, a ja ne mogu da nadjem 1.0.631 tako da mi je tu zapelo. Video sam da postiji 1.71 ceo patch ali ne valja link (izbrisan), zauzima 200Mb, meni to treba ali ne mogu nigde da nadjem... Daj mi neki link ako imas (proveren) odakle da skinem. Mucim se vec sat vremena i ne ide mi...

:: Skini peč za tvoju verziju igre, najverovatnije imaš USA verzju
:: Ako te mrzi, promeni u registry-u regionalni kod za igru. Ideš valjda u local machine -software - the sims - sims3 i videćeš region code, 1 je amerika, 2 je evropa
:: Mislim da krek za outdoor stuff neće raditi sa tako svežom verzijom igre, ali probaj u svakom slučaju

raic re 28.02.2011. 12:42 #299999

Traži ovaj fajl ako imaš us verziju TS3_1.17.60.009001_update.exe
A ovaj za evropsku TS3_1.17.60.009002_update.exe

Evo linkovi
http://www.menagamer.com/PC/downloads/file/6429/4575/The_Sims_3/The_Sims_3_v1_17_60_Patch_US#
http://www.menagamer.com/PC/downloads/file/6429/4574/The_Sims_3/The_Sims_3_v1_17_60_Patch_Worldwide

Gare87 ja cini mi se napisao sam vec 28.02.2011. 13:15 #300015

evo na warez> http://alturl.com/3hjii
ima i objasnjenje kako uraditi sa svim stvarima iz stora, svim dodacima + bonus grad, pise i ova finta za registry, kad budem krenuo da instaliram igru odatle cu sve da odradim kako je napisano.......

p.s. ja sam instalisao ponekad i po ceo dan sims 3 :)

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
WD3200AAKS
OCZ MXS-PRO 600W

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs