1.) Koje dobre Online igre mozete da mi preporucite? Probao sam World of Tanks i smorio me posle 4. kupljenog tenka. Probao sam i neku arenu sto neko okaci ovde pre nekog vremena... ali teski smor :P
2.) Od ovih klasicnih PC igara... sta je sada najbolje da se igra u multiplayer-u? Najbolje... mislim da sve sljaka ok i bez buggova al za DZ, da ima ljudi itd... pucacine, sport... bilo sta?
3.) Do sada sam igrao najvise League of Legends, ali posle toliko vremena me smorio... a HoN se placa :P
Definitivno najbolja besplatna MMORPG. Zvanicno je na aeriagames.com ali postoji masa privatnih servera. Ja preporucujem ` perfectshaiya ` s tim da prvo odigras zvanicnu verziju sa mnogo igraca, pa kada se odusevis igrom, predjes na privatni server, takodje besplatan.
2. Cronous
Ako volis solo play MMORPG tipa Diablo, ovo je tvoj izbor. Mada, kako je hosting presao na neofun.com nekako su se ukakili. Nema privatnih servera. Bio je jedan kineski, ali je ugasen.
3. Quake online
Pitaj Erestuna, on drma na ovoj igri. Napravi pretragu na pcberzi, bila je tema.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.