:: Samo se pitam da li će moja konfa isčupati to na maximumu :: :: AMD Phenom II 720 BE x3 @ x :: Gigabyte GA-MA785GT-UD3 :: Patriot G series Sector 5 2x2g :: 4890hd vapor-x :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: Hitachi Darkstar 160g :: Chieftec 600 :: Chieftec BG-01b-b-sl-o :: Altec Lansing MX-502 :: ::
@cvvelle, prvi deo sam ja prelazio sa 4850 i 4870, nije moglo sve na max + AA, seckalo je u zahtevnim scenama. Drugi dao nista ispod GTX460/6850 ako se igras u 1080p sa nekih 4xAA
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pojavio se pre nedelju dana još ali nije crackovan. Jedino ako je izašao sad crack.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: pojavio se u radnjama The Witcher 2: Assassins of King :: :: Size : 13.11 G :: :: pa ... ko ga je cekao eto prilike : :: :: :: :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: :: ::
Jao fala ljudi što ste me podsetili. Biće mi za sat i 50 minuta gotovo, al moram na spavanje zbog posla pa ću sutra da probam jel šljaka kako treba... __________________ Scourge of PCBerza
Ako neko može da javi da li radi kako valja, bio bih mu zahvalan.
A što se prvog dela tiče, da ga nisam igrao na maksimumu sa 1950xtx, pa i da verujem da je kočilo. Samo ako ti je konfa bila `okrnjena` u nekom pogledu il si imao manje RAM-a. Do duše, prva verzija prvog dela je bila malo bagovita, tako da je i to moglo da doprinese da ti koči, al ništa što nisu mogli da srede u par pečeva. Nadam se da sa drugim delom to neće biti slučaj i da će biti bez takvih sitnica koje sreću kvare. :)
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Mislim da je isto.Ista fora kao Dragon Age i Neverwinter Nights.U principu,ne volim takve igre,gorepomenute dve sam pokusao ali sam odustao posle par sati.Ali mi je prvi deo Witcher-a legao kao budali samar.Ovih dana peti put prelazim igru,i dalje sam odusevljen svim aspektima igre.
___________________________________ ERIN GO BRAGH
:: Dal je ista fora ko prvi deo. Kliknes a on sam udara . Ako je to da je ne skidam mada sam vido gameplay za 2 deo i deluje da ti kontroliseš sve :: :: ::
Borbe su skroz promenili. Levi klik lakši, desni teški udarci koliko sam shvatio, pa izvoli brajko pa kombinuj. Koliko sam shvatio ubacili su i onaj točak za brzo biranje znakova, i još gomilu novotarija, ali plašim se da nisu preterali sa komandama, pa da se žonglira tastaturom i mišem. Borbe i nisu toliko uticale na kvalitet igre kojliko zrela priča i gomila kvestova. Nadam se da ga nisu mnogo skratili.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Ja sam pre par dana postavio temu The Witcher 2: Assassins of Kings skidrow i ona je misteriozno nestala.Da li to znači da su mi admini izbrisali temu jer je skidrow nešto strašno.Prosvetlite me malo.
Pa najbolje bi bilo odigrati i prvi deo, kako zbog price, tako i zbog toga sto ce Witcher 2 da detektuje savegame iz prve igre i uzme u obzir neke od odluka koje si donosio.
Mada, siguran sam da bez frke mozes i samo drugi deo da odigras. Ja nisam sacuvao sejv iz prvog dela, tako da cu igrati drugi nezavisno od odluka u prvom delu, mrzi me opet da ga prelazim.
:: jel se nastavlja ili moze sama za sebe da se lepo odigra :: :: q6600 3.2 . 790i . 2x2gb 1600 cl7. gtx 460 . CM 690 II , CM M1000 :: ::
hehehhe, znas piraterija je zabranjena i isto tako linkovi ka istoj :))) Krenuli su sa berze da brisu takve teme, pa nemo postavljas linkove i da pises u naslovu te firme koje sire pirate :)) Samo kad postavis temu, u temi napisi pojavila se `za kupovinu`, ili tome slicno :)
:: :: :: :: Ja sam pre par dana postavio temu The Witcher 2: Assassins of Kings skidrow i ona je misteriozno nestala.Da li to znači da su mi admini izbrisali temu jer je skidrow nešto strašno.Prosvetlite me malo ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.