Pozdrav svima, Resih pod stare dane da se obogatim (virtuelno dabome), te ovo u pero govorim prijatelju, advokatu Milicu... LM, nudio sam ovu igru pre jedno godinu dana chlanstvu, ali posto je igranje bilo samo na nemackom serveru, a sve na nemackom jeziku, odziv je bio ravan nuli. Vec nekih 6 meseci zanemarujem gospodju i decu, zarad upucavanja inostranaca u aeroplanima, a sve to na americkom serveru, pa se nadam da ce jos neko sa ovih prostora pokazati strancima kako se puca.
Zarada? Pa, svako ko se prijavi preko http://gamescampus.com/invite/?h=2281C978&t=sns i dodje do 10-og nivoa, omogucava mi da dobijem 100 CC (novac u igrici). Za 100 CC-a ne moze nista da se kupi, ali ako se prijavi vas 100, ili 1000, ili... Game client je, cini mi se, nekih 800mb tezak...
Ako se prijavite preko moje pozivnice, nudim pomoc, te brzo stizanje do nivoa 30 (ortak sa nemackog servera je za 3 nedelje dosao do nivoa 68, ali lik je profi).
Ako je neko zainteresovan, mogu ja jos da davim i prosim za pare, ali mislim da je dosta za ovo javljanje.
Ma, ne bih ja prosio, nego odradjuju server maintenance atm i nema nista od igranja sledecih sat ili dva, pa se ponadah da ce neko da se zainteresuje, te mi piramidalno omoguci par stotina CC-a u igrici. Ako je neko zainteresovan, moze da se registruje i direktno na sajtu i skine game client i bez moje pozivnice, a ovo je samo nacin da ja ushitjarim neshto. Igrica je zaista super, i nadam se da ce bar par ljudi sa foruma krenuti da igra.
Ništa čudno, avion ne nosi akumulator zbog težine pa moraš da ga pališ na kurblu ili na gurku. Ako imaš jako napajanje možeš da spojiš kablove direktno i uštediš sebi trud.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Koliko vidim na sajtu, par ljudi je iskoristilo pozivnicu. Hvala.
Samo par vaznih upozorenja pre nego sto pocnete da igrate (da se ne trazimo po serveru, i da svakom ponaosob ne objasnjavam):
- Ima nekoliko igrica, ali cenim da ste odabrali bas Heroes of the sky :)
- Bilo bi lepo da odaberete allies, ne axis (ja sam na strani allies, i samo ako smo na istoj `strani` mogu da pomognem)
- Ne pravite svaki moguci avion koji vam se svidi (trose se tech poeni, a dobija se samo dva kada se zavrsi 1 nivo, i ako ne pazite, kasnije cete morati da cekate da bi napravili nov avion, ili cak da krecete sa igricom ponovo). Ja sam izabrao GB i drzim se spitfire grane (dogfight sa spitom je uzivancija, mada su i ruski avion dobri za dogfight - ako ne i bolji)
- Najvise ljudi sa nasih prostora je u floti (klanu) SkyDestroyers
- Ako zapne, potrazite hladn0piv0 (meni uvek pomogne) :)
Za pivo sam siguran, a ovo za kuvanje rakije... Svaka cast onome ko moze da ceka... Kuvanje, mislim...
Short maintenance? My ass. Gospodja nije kuci, deca u vrticu, a gospoda drljaju po serveru...
:: Pomogne i meni, red hladnog piva, red kuvane rakije :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Ako zapne, potrazite hladn0piv0 (meni uvek pomogne) : :: ::
...e, probacu i tu igru, mada sam sad bas zauzet sa (igrom koju raic bas i ne smeka u zanjde vreme :) ) World of Tanks. Ali ja volim da budem zloca, mislim na svabe i japaneze... huh... zasto moramo uvek da budemo dobrice?!? :)
Pozz...
:: ...e, probacu i tu igru, mada sam sad bas zauzet sa (igrom koju raic bas i ne smeka u zanjde vreme :) ) World of Tanks. Ali ja volim da budem zloca, mislim na svabe i japaneze... huh... zasto moramo uvek da budemo dobrice?!? : :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Paaaa... nema podesavanje za grafiku. Mnogi se zale, ali je tako kako je. Grafika jeste losa za danasnje standarde, ali ako igri das sansu, brzo ces zaboraviti na taj, u ovom slucaju potpuno nebitan detalj - za vreme dogfight-a neces imati vremena da uzivas u krajoliku, veruj mi :).
:: ...dal` sam ja corav ili ova igra nema podesavanja grafike itd?! :: :: Malo mi je budjavo da igram u 800x600.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Grafika u igri (ovoj, bilo kojoj, ovoj posebno) je krajnje nebitna. Naravno da rezolucija 800x600 moze da pravi veliki problem. No, ko moze neka dodje, a ko ne... Javljam se za godinu dana kada kompanija koja lepo zivi od likova koji placaju kesh za ovu igru, odluci da poradi na grafici. :)
:: ...pa meni je najveci problem sto imam 2x 24` 16:10 monitore, a treba da igram u 800x600 : :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.